Turte banatene

de Lau in Dulciuri, 14 Noi 2014 | 1331 vizualizari

 

Multumesc Gaby pentru reteta,

 

INGREDIENTE

  • 500 g faina
  • un varf cutit bicarbonat de sodiu
  • 2 linguri ulei
  • 200 ml lapte
  • 1/2 lingurita sare
  • 1ou
  • 1 lingura ulei pentru uns
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Turte banatene:

Intr-un bol mai adanc adaugam faina,facem o gaura in mijloc adaugam laptele caldut,amestecat cu bicarbonatul,oul batut si cele 2 linguri ulei.


Framantam cca 10 min dupa care acoperim vasul si lasam la odihnit cca 10 min,


Intindem aluatul de cca 1 cm grosime pe masa infainata,ungem uniform cu o lingura ulei si impaturim aluatul.


Lasam departe cca5 min(l-am lasat 15min) dupa care intindem din nou o foaie de grosimea cca 5 mm.Taiem patrate pe care le vom praji in uleiul incalzit pe ambele parti.


Le servim cu dulceata sau simple.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Turte banatene" nu uita sa-i faci un review.

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (16)

Lau 1

15.11.2014, 17:24

Rocsi 1

15.11.2014, 20:32

Bunatate de turte!

Lau 1

17.11.2014, 13:06

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

xana

10780 puncte

Constelatialeu

8670 puncte

mirela0911

8300 puncte

MotanLaOale

6070 puncte

RuxyRux

5270 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Budinca de tapioca cu sofran si apa de trandafiri