Turte wassa

de alinutzika in Piine, 19 Iun 2012 | 2283 vizualizari

 

Niste painici foarte sanatoase , dar si foarte gustoase! Contin multe fibre care ajuta la digestie, la slabire , etc. Am folosit tarate de ovaz, pentru ca sunt mult mai bune la gust decat cele de grau. Sunt ceva mai scumpe , dar au un gust dulce, nu amarui, comparativ cu celelalte si o culoare mai deschisa. Eu folosesc aceasta reteta si cand fac blatul de pizza, dar si cand vreau sa mananc paine. De fapt, paine alba nu mananc decat extrem de rar. Le coc pe grill si ies putin crocante. Mie imi plac enorm si piticului meu la fel.

 

INGREDIENTE

  • o cana faina integrala de grau
  • o cana tarate de ovaz
  • un sfert de lingurita bicarbonat (sau drojdie)
  • un sfert de lingurita sare
  • apa cata cuprinde
Portii: 2
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Turte wassa:

Se framanta cu mana toate ingredientele. Se imparte cantitatea in doua parti , carora li se da forma de minge, apoi se aplatizeaza cu mana. Se coc pe grillul incins. Al meu e cu capac , iar cand il inchid, nu mai e nevoie sa le intorc si pe cealalta parte sa se coaca. Daca al vostru e fara capac, intoarceti turta si pe cealalta parte si coaceti-o.


Serviti-o goala, cu salata de vinete, ton, branza.....orice.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Turte wassa" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Panini Maker Large

- 15 %
389.99 lei
329.99 lei

Panini Maker

- 24 %
249.99 lei
189.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (14)

Lau 1

20.06.2012, 09:21

gustoase

Poliana 1

20.06.2012, 10:54

Foarte faine, si cred ca si bune!

alinutzika 1

20.06.2012, 14:32

multumesc!

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Gherca Daniela

9340 puncte

Rocsi

6940 puncte

mirela0911

5940 puncte

Lau

Lau 9

5410 puncte

RODIMUR

4800 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Turte coapte in tigaie fara ulei