Turte wassa

de alinutzika in Piine, 19 Iun 2012 | 2599 vizualizari

 

Niste painici foarte sanatoase , dar si foarte gustoase! Contin multe fibre care ajuta la digestie, la slabire , etc. Am folosit tarate de ovaz, pentru ca sunt mult mai bune la gust decat cele de grau. Sunt ceva mai scumpe , dar au un gust dulce, nu amarui, comparativ cu celelalte si o culoare mai deschisa. Eu folosesc aceasta reteta si cand fac blatul de pizza, dar si cand vreau sa mananc paine. De fapt, paine alba nu mananc decat extrem de rar. Le coc pe grill si ies putin crocante. Mie imi plac enorm si piticului meu la fel.

 

INGREDIENTE

  • o cana faina integrala de grau
  • o cana tarate de ovaz
  • un sfert de lingurita bicarbonat (sau drojdie)
  • un sfert de lingurita sare
  • apa cata cuprinde
Portii: 2
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Turte wassa:

Se framanta cu mana toate ingredientele. Se imparte cantitatea in doua parti , carora li se da forma de minge, apoi se aplatizeaza cu mana. Se coc pe grillul incins. Al meu e cu capac , iar cand il inchid, nu mai e nevoie sa le intorc si pe cealalta parte sa se coaca. Daca al vostru e fara capac, intoarceti turta si pe cealalta parte si coaceti-o.


Serviti-o goala, cu salata de vinete, ton, branza.....orice.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Turte wassa" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Sandwich-Maker Panini

- 26 %
269.99 lei
199.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (14)

Lau 1

20.06.2012, 09:21

gustoase

Poliana 1

20.06.2012, 10:54

Foarte faine, si cred ca si bune!

alinutzika 1

20.06.2012, 14:32

multumesc!

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

MotanLaOale

9330 puncte

RODIMUR

8940 puncte

Rocsi

4600 puncte

Constelatialeu

3880 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Desert placinta cu gutui
  • 17

    MI

  • 18

    J

  • 19

    V

  • 20

    S

  • 21

    D

  • 22

    L

  • 23

    MA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Gem de gutui

ieri la 22:17

Gem de struguri

ieri la 21:47

RETETA RECOMANDATA
Placinte cu branza sarata si chimen