Paine graham

de nadina73 in Piine, 26 Apr 2010 | 5784 vizualizari

 

eu zic ca e grozava. sincer, are exact gustul ca si cea din comert,chiar mai buna

 

INGREDIENTE

  • 600 g faina alba
  • 400 g faina integrala
  • 5 linguri de tarate de grau
  • 1 1/2 lingurite de sare
  • 2 lingurite de zahar
  • 500 ml apa calduta
  • 40g drojdie proaspata
  • 100 ml ulie masline
Portii: 1
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Paine graham:

Se pune apa claduta si se dizolva drojdia ,apoi o amestec cu zaharul si sarea


Se pun toate in masina de paine si se lasa la framantat si dospit


Dupa ce a dospit se scoate se da forma dorita si se pune intr-o tava


Se lasa sa mai cresca 15-20 minute


Se pune la cuptor pentru 35-40 minute la 160 grade


Se unge cu putina miere de albine dizolvata cu apa sau ulei de masline

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Paine graham" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Sandwich Maker

- 13 %
149.99 lei
129.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

RETETE RECOMANDATE

COMENTARII (21)

ela 1

27.04.2010, 00:21

nu stiam ce mananca ciorile aleapainea ta,nesimtitele acum merg la culcare

nadina73 1

27.04.2010, 00:27

lasa ele nu fi trista ca facem alta si mai mare si mai lata numai haide in spania

nadina73 1

27.04.2010, 00:28

am fost prin curtea vecinilor ,dar ma duc si eu la somn ca e gata cu plimbarile

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Gherca Daniela

9340 puncte

Rocsi

6940 puncte

mirela0911

5940 puncte

Lau

Lau 9

5410 puncte

RODIMUR

4800 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

INGHETATA "PARADIS" CU FRUCTE DE PADURE SI CIOCOLATA

ieri la 22:10

Spirale cu mozzarella

de GeorgiG 5

ieri la 21:30

Cum se umple borșul

de RODIMUR 4

ieri la 20:49

Tort diplomat

ieri la 20:17

RETETA RECOMANDATA
Covrigi sarbesti