Tzaziky

de meosiris in Sosuri, 1 Aug 2009 | 9391 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 castravete mare
  • 1 catel usturoi
  • 200 ml smantana
  • 100 ml iaurt
  • ulei de masline
  • sare dupa gust.
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tzaziky:

-Eu am procedat asa : am dat castravetele pe razatoarea mare si l-am pus in sita,presandu-l din cand in cand cu o lingura ca sa se scurga apa din el.



-L-am amestecat cu usturoiul pisat si cu celelalte ingrediente si am omogenizat.Normal,din cate stiu eu ar fi trebuit iaurt cu cel putin 10% grasime dar pentru ca am gasit numai cu 3.5%,m-am gandit sa adaug smantana si a iesit super bun!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Tzaziky" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Vacuum Blender HB300SV

- 550 lei
2499.99 lei
1949.99 lei

Blender Profesional Versa

- 360 lei
1799.99 lei
1439.99 lei

Vacuum Blender HB300RE

- 550 lei
2499.99 lei
1949.99 lei

COMENTARII (9)

Rodie 1

07.10.2010, 23:51

se poate si fara ulei de masline, este foarte scump. se poate folosii ulei de foloarea soarelui in schimb.

elena1988 1

24.02.2011, 09:38

adry88 1

13.05.2011, 16:14

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

RODIMUR

11000 puncte

nico15

8250 puncte

Camelya

7870 puncte

Constelatialeu

7840 puncte

Valclaudia

6910 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tort Oreo

de Adele 5

ieri la 23:39

Briose cu frisca si ciocolata

de GeorgiG 5

ieri la 22:35

Piure in trei culori

de Camelya 4

ieri la 20:39

Cozonac fara framantare

ieri la 20:10

RETETA RECOMANDATA
Cum se face Sosul Alfredo pentru paste