Ursulet din chec

de nadina73 in Mancare copii, 1 Mar 2010 | 4336 vizualizari

 

Pitici mei ii adora. Super pufosi si gustosi

 

INGREDIENTE

  • 10 oua
  • 2 cani da faina
  • 14 linguri ulei
  • 14 linguri apa minerala
  • 2 cani zahar
  • 4 vanilii sau esenta
  • zeama de la 1 lamaie+ coaja rasa
  • 1 praf de copt
  • cacao -optional 1 lingura
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ursulet din chec:

Se bat albusurile spuma apoi se pune zaharul si vanilia.


Galbenusurile se amesteca cu praful de copt si zeama de lamaie apoi se pune apa si uleiul,dupa care se amestecac toate cu albusurile batute,apoi se pune faina.


Se poate lasa o parte sa se puna cacaco


Se coc in diferite forme sau tavi de cozonac


Se coc la 180 grade aproximativ 40 minute


Ce se vede pe platou atat au mai ramas pana sa ma gandesc eu sa fac poze,mai ales ca atunci au venit si niste musafiri.


Si sincer din acesta compozitie au iesit vreo 50 ursuleti(depinde de ce forme aveti si cat de mari sant)

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Ursulet din chec" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Panini Maker

- 28 %
249.99 lei
179.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (10)

nadina73 1

05.03.2010, 11:48

alinalpate sincer trebuie sa fie si in tara eu am cumparat-o de fap sotul mei mi-a luat-o dintr-un magazin nemtesc de aici din spania,dar trebuie sa fie ma gandesc la magazile chinezesti nu i incercat?
Sotul meu ori de cate ori vede ceva tavi diferite imi cumparat ,stie ce sant inebunita dupa diferite forme.
Daca nu gaseti si iti dorestyi asa de mult ...............rezolvam

AlinaIpate 1

06.03.2010, 13:55

Ce sot "practic" ai! Sincer nu am cautat!

danis 1

29.03.2010, 01:47

am mancat la tine sant tare buni,si pufosi cel putin copiilor lea placut tare mult

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

MotanLaOale

14520 puncte

RODIMUR

7690 puncte

Andreea Caroline

7300 puncte

oanapl

7170 puncte

-Licurici-

6700 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Desert prajitura Regina Maria
  • 17

    J

  • 18

    V

  • 19

    S

  • 20

    D

  • 21

    L

  • 22

    MA

  • 23

    MI

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Spanac cu ochiuri