Urzici cu ou si smantana

de Irina in Mancaruri de legume, 25 Mar 2014 | 4304 vizualizari

 

De cand e plina piata de verzituri, cred ca i-am innebunit pe ai mei...Nu mai vor spanac, asa ca le-am servit urzici! :))

 

INGREDIENTE

  • 4-5 gramajoare de urzici
  • 1 legatura de usturoi verde
  • 1 legatura de ceapa verde
  • sare
  • 3 oua
  • smantana pentru servit
Portii: 3
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Urzici cu ou si smantana:

Am curatat urzicile si le-am spalat bine, sub jet de apa rece. Le-am pus la oparit intr-un vas cu apa clocotita, doar pentru cateva minute.


Am scurs urzicile si le-am inabusit impreuna cu ceapa si usturoiul tocate marunt.


Apa de la urzici nu o aruncati, beti din ea ca e buna pentru detoxifierea ficatului mai ales, sau pentru spalat pe cap. Va mai aduceti aminte din copilarie?


Am adaugat sare. Am mixat urzicile si le-am pus din nou in tigaie, unde am adaugat si trei oua, pe care le-am amestecat impreuna cu urzicile.


Mancarea de urzici am servit-o cu cate o lingura zdravana de smantana!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Urzici cu ou si smantana" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (30)

Lia_ 1

26.03.2014, 13:52

cu ou si smantana cred ca i-as pacali si pe ai mei sa manance

danakarin 1

30.03.2014, 08:43

Foarte bun si primavaratic!

Xandrinne 1

11.08.2015, 09:45

COMENTEAZA

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

TOP
utilizatori

Satisfyyourcravings

7710 puncte

RODIMUR

6940 puncte

Ina

Ina 7

6040 puncte

Rocsi

5970 puncte

Ancutsa

5400 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Dovlecei crocanti
  • 11

    MI

  • 12

    J

  • 13

    V

  • 14

    S

  • 15

    D

  • 16

    L

  • 17

    MA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Gratin de cartofi cu urzici si cascaval