Uscatele

de AnyCostescu in Dulciuri, 12 Oct 2012 | 9493 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 5 oua
  • 6 lg zahar pudra
  • 1 plic zahar vanilat
  • un praf de sare
  • aproximativ 400 g faina
  • ulei pt prajit
Portii: 3
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Uscatele:

Bati ouale cu praful de sare, adaugi zaharul pudra, zaharul vanilat si faina. Framanti un aluat ca de taitei. Il lasi deoparte 30 minute, apoi il intinzi intr-o foaie subtire pe care o tai fasii de 2 cm latime. Le rasucesti apoi pe deget astfel incat sa obtii spirale. Le lasi 5 minute sa se usuce apoi le prajesti in baie de ulei. Le scoti pe servetele pt a absorbi grasimea. Le servesti pudrate cu zahar pudra..

Daca ti-a placut reteta noastra "Uscatele" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (16)

adry88 1

13.10.2012, 17:30

lilik 1

13.10.2012, 17:53

grozav de bune

Gatitul_din_placere 1

14.10.2012, 17:25

yammi

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5992 puncte

Panacris

5442 puncte

RODIMUR

4040 puncte

Rocsi

3926 puncte

Bya Ralu

2775 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Minciunele