Usturoi la cuptor - Roasted Garlic

de -Miti- in Mancaruri de legume, 31 Oct 2010 | 1695 vizualizari

 

De cate ori fac ceva de mancare la cuptor bag si o capatana de usturoi. Da sa nu-l bagati odata cu prajitura! Nu prea as vrea sa stiu ce iese de acolo...Usturoiul astfel facut,se inmoaie si e numai bun de facut pasta. Adauga niste ulei de masline extra virgin si intinde-l pe paine sau pe friptura.Mai merge si cu paste.
Habar n-am avut unde sa incadrez reteta.

 

INGREDIENTE

  • un usturoi intreg
  • ulei de masline
  • sare
  • optional:rozmarin
Portii: 1
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Usturoi la cuptor - Roasted Garlic:

Taie varful la usturoi.Adauga sare si putin ulei.Da la cuptor si tine-l pana se inmoaie.Se poate acoperi cu folie de aluminiu.Serveste cu friptura sau pe paine.


 
Daca ti-a placut reteta noastra "Usturoi la cuptor - Roasted Garlic" nu uita sa-i faci un review.

COMENTARII (9)

epurasha2bb 1

23.11.2010, 10:38

am trecut sa te salut!

elena1988 1

19.01.2011, 11:49

adry88 1

11.05.2011, 15:16

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

RODIMUR

11000 puncte

nico15

8250 puncte

Camelya

7870 puncte

Constelatialeu

7840 puncte

Valclaudia

6910 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Kebab libanez de pui
  • 23

    MA

  • 24

    MI

  • 25

    J

  • 26

    V

  • 27

    S

  • 28

    D

  • 29

    L

RETETA RECOMANDATA
Cartofi crantzaniti cu usturoi si ementaler