Vafe de cartofi cu cascaval

de Miha in Aperitive / Garnituri, 3 Ian 2012 | 7126 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 4 cartofi medii
  • 50 g unt
  • 100 g cascaval
  • 1 ou
  • cateva linguri faina
  • sare si piper cu usturoi
Portii: 1
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Vafe de cartofi cu cascaval:

Am vrut sa fac niste bulete de cartofi cu cascaval ca garnitura pentru o friptura de pui. Dar in ultima clipa am schimbat directia :)) si le-am copt in aparatul de vafe, sa le fac mai...usurele. Foarte bune au iesit.


Cartofii se spala foarte bine si se pun la fiert in apa cu sare. Dupa ce au fiert (se verifica cu furculita) se trec sub un jet de apa rece si se curata de coaja, apoi ii pasam ca pentru piure. Adaugam untul, cascavalul ras pe razatoarea cu ochiuri mici, sare, piper cu usturoi, dupa gust. Punem si 1-2 linguri de faina, atat cat sa se lege compozitia si sa o putem modela.



Formam bilute din compozitie, cu mana umezita si le punem in aparatul de vafe, bine incins. Se coc pana se rumenesc.



Se servesc calde ca garnitura sau reci ca aperitiv.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Vafe de cartofi cu cascaval" nu uita sa-i faci un review.

Recomandari pentru tine si casa ta

PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (98)

gaby_duceag 1

15.06.2012, 15:33

buna ziua ai dat.......

diaconta 1

15.06.2012, 15:35

Tulaaaai Doamne da' rea mai esti
Norocul meu ca am multe poze,chiar prea multe

diaconta 1

15.06.2012, 15:36

Buna ziua Gaby

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

4197 puncte

Catalina L

3391 puncte

 Merisor

3247 puncte

Constelatialeu

2943 puncte

RODIMUR

2844 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Gem de gutui
  • 14

    L

  • 15

    MA

  • 16

    MI

  • 17

    J

  • 18

    V

  • 19

    S

  • 20

    D

RETETA RECOMANDATA
Sufleu de branza cu avocado, somon afumat si sos de iaurt