Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.
citeste mai mult
Se ia bucata de piept de pui, se pune intre folia de plastic si se va bate pentru a se subtia si intinde bucata de carne, dar sa nu fie prea subtire, se sareaza si pipereaza se da prin faina si se va pune la prajit intr-o tigaie cu putin ulei ,2-3 minute pe fiecare parte dupa care se va scoate si se vor lasa 5 minute pe servetele absorbante pentru indepartarea grasimii in exces.
Vom toca ceapa marunt si o vom pune la sotat cand devine aurie adaugam ciupercile si cimbru si mai lasam putin pe foc.
Vom incepe sa montam preparatul nostru dupa cum urmeaza: peste pieptul de pui prajit, adaugam sunca, peste aceasta umplutura, urmeaza un rand de cascaval, rondelele de rosii si mai radem deasupra cascaval.
Inainte sa-l dam la cuptor vom amesteca, 2 linguri de pasta de tomate, o lingura de ulei de masline si o lingura de apa, saram si piperam, adaugam si cimbru iar acest amestec il punem peste preparatul nostru si il dam la cuptor la 180 de grade 22-22 de minute.
Pofta Buna
Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.
citeste mai mult