Valdostana de pui

de nico15 in Pui, 22 Oct 2011 | 14844 vizualizari

 

INGREDIENTE

  •   1 piept de pui
  • 2 felii de sunca de pui
  • 4-5 felii de cascaval
  • 5-6 rondele de rosii
  • ½ lingurita de cimbru
  • faina,
  • ulei
  • sare, piper,
  • boia optional
  • 1 ceapa mai mica
  • 100 g de ciuperci
  • cimbru
  • 2 linguri pasta de tomate
  • o lingura de apa  
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Valdostana de pui:

Se ia bucata de piept de pui, se pune intre folia de plastic si se va bate pentru a se subtia si intinde bucata de carne, dar sa nu fie prea subtire, se sareaza si pipereaza se da prin faina si se va pune la prajit intr-o  tigaie cu putin ulei ,2-3 minute pe fiecare parte dupa care se va scoate si se vor lasa 5 minute pe servetele absorbante pentru indepartarea grasimii in exces.

Vom  toca ceapa marunt si o vom pune la sotat cand devine aurie adaugam ciupercile si cimbru si mai lasam putin pe foc.

Vom incepe sa montam preparatul nostru dupa cum urmeaza: peste pieptul de pui prajit, adaugam sunca, peste aceasta umplutura, urmeaza un rand de cascaval, rondelele de rosii si mai radem deasupra cascaval.

Inainte sa-l dam la cuptor vom amesteca, 2 linguri de pasta de tomate, o lingura de ulei de masline si o lingura de apa, saram si piperam, adaugam si cimbru iar acest amestec il punem peste preparatul nostru si il dam la cuptor la 180 de grade 22-22 de minute.

 

Pofta Buna

 

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Valdostana de pui" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (9)

MIUTA 1

23.10.2011, 00:14

Foarte,foarte bun,imi place

LUK 1

24.10.2011, 08:18

excelent

anomisana 1

27.10.2011, 13:21

bun, bun

COMENTEAZA

Portia de lumina

Fruct dorit, fruct promis

Fruct dorit, fruct promis

„Tot ce e bun în viaţă ori e imoral, ori ilegal, ori îngraşă”, cam aşa zice o zicală din secolul nostru. În general, lucrurile dorite , poftite, nu cresc pe oriunde şi nu se găsesc din abundenţă la tot pasul...

La gura sobei

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

mihaelar63

7550 puncte

Rocsi

7000 puncte

katty

6540 puncte

mirela0911

5500 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Chec savarina cu frisca si capsuni
  • 17

    MA

  • 18

    MI

  • 19

    J

  • 20

    V

  • 21

    S

  • 22

    D

  • 23

    L

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!