Varza a la Cluj (multicooker)

de Irinukaaa in Vita, 24 Sep 2014 | 1577 vizualizari

 

O mancare simpla de facut si rapid de mancat! :)

 

INGREDIENTE

  • O varza tocata marunt
  • 500g carne vita cu porc (pui sau ce va place)
  • 75 g orez
  • O lingurita de boia de ardei dulce
  • O ceapa
  • Putin ulei
  • 3 linguri de pasta de rosii
  • Piper, sare.
Portii: 6
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Varza a la Cluj (multicooker):

Se taie marunt varza. Eu o bag mai nou in robot si iese perfect.


Se freaca cu putina sare, apoi se pune la calit in Multicooker selectand functia Fry si in care am turnat putin ulei.


Se lasa pana scade toata apa ce o lasa, se adauga boia si pasta de rosii, dupa care oprim si rasturnam continutul intr—un bol.


Spalam orezul si il punem in oala Multicooker cu apa, selectand functia Boil. Cand este „al dente“, oprim aparatul, strecuram orezul lasandu—l si pe el deoparte.


Taiem ceapa marunt si o punem in Multicooker cu putin ulei. Cand incepe sa se aureasca, adaugam carnea, sare, piper si lasam 5 minute pe functia Fry sa scada toata zeama. Se adauga orezul si cateva linguri de rosii, mai lasandu—l cateva minute.


Se rastoarna amestecul intr—un alt bol.


Se pune acum in Multicooker jumatate din compozitia de varza, apoi se pune amestecul de carne si ultimul va fi restul de varza ramasa.


Selectam functia Bake pentru 60 minute si adaugam din cand in cand putina apa.


Pofta buna!


 

TIPS-URI

1

Se poate servi cu paine, dar cu mamaliguta si smantana este senzationala!

Daca ti-a placut reteta noastra "Varza a la Cluj (multicooker)" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Panini Maker Large

- 15 %
389.99 lei
329.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (0)

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

RODIMUR

15690 puncte

anca_rm

7240 puncte

mihaelar63

5590 puncte

Rocsi

5000 puncte

Andreea Caroline

4400 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Cum se face mamaliga
  • 21

    V

  • 22

    S

  • 23

    D

  • 24

    L

  • 25

    MA

  • 26

    MI

  • 27

    J

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Osso Buco a la Milaneze