Varza a la Cluj (multicooker)

de Irinukaaa in Vita, 24 Sep 2014 | 1418 vizualizari

 

O mancare simpla de facut si rapid de mancat! :)

 

INGREDIENTE

  • O varza tocata marunt
  • 500g carne vita cu porc (pui sau ce va place)
  • 75 g orez
  • O lingurita de boia de ardei dulce
  • O ceapa
  • Putin ulei
  • 3 linguri de pasta de rosii
  • Piper, sare.
Portii: 6
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Varza a la Cluj (multicooker):

Se taie marunt varza. Eu o bag mai nou in robot si iese perfect.

Se freaca cu putina sare, apoi se pune la calit in Multicooker selectand functia Fry si in care am turnat putin ulei. 

Se lasa pana scade toata apa ce o lasa, se adauga boia si pasta de rosii, dupa care oprim si rasturnam continutul intr—un bol.

Spalam orezul si il punem in oala Multicooker cu apa, selectand functia Boil. Cand este „al dente“, oprim aparatul, strecuram orezul lasandu—l si pe el deoparte.

Taiem ceapa marunt si o punem in Multicooker cu putin ulei. Cand incepe sa se aureasca, adaugam carnea, sare, piper si lasam 5 minute pe functia Fry sa scada toata zeama. Se adauga orezul si cateva linguri de rosii, mai lasandu—l cateva minute.

Se rastoarna amestecul intr—un alt bol.

Se pune acum in Multicooker jumatate din compozitia de varza, apoi se pune amestecul de carne si ultimul va fi restul de varza ramasa.

Selectam functia Bake pentru  60 minute si adaugam din cand in cand putina apa.

Pofta buna!

 

 

TIPS-URI

1

Se poate servi cu paine, dar cu mamaliguta si smantana este senzationala!

Daca ti-a placut reteta noastra "Varza a la Cluj (multicooker)" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Varza a la Cluj (multicooker)-0
Varza a la Cluj (multicooker)-1
Varza a la Cluj (multicooker)-2
Varza a la Cluj (multicooker)-3

COMENTARII (0)

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

mihaelar63

7550 puncte

Rocsi

7000 puncte

katty

6540 puncte

mirela0911

5500 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Chec savarina cu frisca si capsuni
  • 17

    MA

  • 18

    MI

  • 19

    J

  • 20

    V

  • 21

    S

  • 22

    D

  • 23

    L

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!