Friptura de vitel in vasul roman!

de Panacris in Vita, 12 Mai 2012 | 3001 vizualizari

 

Ca tot nu am mai folosit demult acest vas!

 

INGREDIENTE

  • carne de vitel 600 g.,
  • ceapa galbena 3 bucati,
  • ciuperci congelate 300 g.,
  • sare iodata,
  • piper proaspat macinat,
  • rozmarin, cimbru si oregano
  • ulei Omega 3
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Friptura de vitel in vasul roman!:

Vasul Roman se scufunda in apa rece, cca. 20 de minute. Ceapa se curata, se taie rondele si se aseaza pe fundul vasului. Carnea se portioneaza in felii, nu prea subtiri ca sa nu se usuce, apoi se aseaza pe patul de ceapa. Se asezoneaza de sare, piper mirodenii si se stropeste cu ptin ulei. Se da friptura neacoperita la cuptor ptr cca. 15 minute la foc tare. Atentie, cad gatiti in vasul roman, nu trebuie preincalzit cuptorul! Dupa cele 15 minute, scoateti vasul din cuptor, puneti ciupercile peste carne si dati din noua la cuptor, acoperit, cca. 30 de minute, apoi descoperiti vasul si mai lasati vreo 10 minunte neacoperit, ca sa se rumeneasca un pic friptura. Se poate servi ca atare au cu diverse garnituri: cartofi natur, piure de cartofi, galuste de cartofi, orez sau paste.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Friptura de vitel in vasul roman!" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Trimmer T830E

- 20 %
289.99 lei
231.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (11)

Panacris 1

13.05.2012, 08:44

Multumesc pentru aprecieri!

mena29 1

13.05.2012, 09:10

Numai si numai bunatati ai facut!

Lau 1

13.05.2012, 10:15

bun

COMENTEAZA

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

noiinbucatarie

10170 puncte

Lau

Lau 9

7830 puncte

MotanLaOale

7020 puncte

mihaelar63

6050 puncte

Andreea Caroline

5610 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Desert piscoturi cu vanilie si nuci
  • 14

    S

  • 15

    D

  • 16

    L

  • 17

    MA

  • 18

    MI

  • 19

    J

  • 20

    V

RETETA RECOMANDATA
Friptura de vitel sub crusta cu cartofi la cuptor