Friptura cu vitel rulat , porc si cartofi

de mihaelar63 in Mancaruri cu carne, 28 Ian 2015 | 1088 vizualizari

 

Am avut o bucata de vitel insuficienta pentru toti asa ca am completat cu o bucata piept de porc .

 

INGREDIENTE

  • 500 gr carne vitel
  • 500 gr piept de porc
  • 1 kg cartofi
  • 2 cepe rosii
  • 2 linguri otet zmeura -http://www.bucataras.ro/retete/otet-de-zmeura-65973.html
  • 2 linguri mustar cu hrean
  • 1 lingurita maghiran uscat
  • 1 lingurita cimbru uscat
  • 1 lingurita boia rosie de ardei
  • 1 ardei iute rosu
  • 1/2 lingurita fulgi chili
  • 4 linguri ulei masline
  • sare
  • 1 cana apa
Portii: 4
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Friptura cu vitel rulat , porc si cartofi:

Cartofii se curata , se spala , se taie bucati mari, se sareaza si se pun in tava. Turnati in tava o cana cu apa .


Bucata de vitel se bate bine cu batatorul de snitele si se unge cu mustar . Se condimenteaza cu cimbru , maghiran , sare , chili . Se ruleaza si se fixeaza rulada cu ajutorul snurului de silicon .


Se pune ruloul de vitel in tava , langa el se aseaza si bucata de piept de porc sarata si condimentata .


Ceapa rosie se curata se toaca si se presara peste friptura .


Bucatile de carne se stropesc cu otet de zmeura .Se presara peste toata compozitia cu boia de ardei , se stropeste cu ulei .


Acoperiti tava cu folie de aluminiu si dati la cuptor o ora .


Dupa o ora scoateti folia si lasati inca 15 minute ca friptura sa se rumeneasca .


Serviti friptura decorcata ardei iute si patrunjel verde .

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Friptura cu vitel rulat , porc si cartofi" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (9)

elucubratiiculinare 1

28.01.2015, 10:22

ce culori minunate are

Panacris 1

28.01.2015, 10:38

Rocsi 1

28.01.2015, 19:51

Wawww, de viata mea nebunie ai facut aici!

COMENTEAZA

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

TOP
utilizatori

mirela0911

11040 puncte

Rahela Velicu

9810 puncte

Constelatialeu

9520 puncte

Lau

Lau 9

9430 puncte

MotanLaOale

9050 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

RETETA RECOMANDATA
Friptura de vitel sub crusta cu cartofi la cuptor