Friptura de vitel

de MotanLaOale in Vita, 26 Mai 2018 | 1830 vizualizari

 

Foarte buna.

 

INGREDIENTE

  • 800 g pulpa vitel
  • 1 ceapa
  • 400 g rosii tocate in bulion
  • 50 ml ulei
  • cimbru
  • boia
  • piper
  • sare
Portii: 4
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Friptura de vitel:

Carnea se curata de pielite si se spala bine.


Se pune la fiert cu o ceapa si sare in apa rece.


Dupa 30 minute se scoate, se arunca ceapa si se pastreaza apa.


Se feliaza in bucati groase de 2 cm.


Se pune uleiul intr-o cratita si bucatile de carne.


Se presara sare, piper, boia si cimbru.


Se pun rosiile si putina apa in care a fiert carnea.


Se introduce in cuptorul preincalzit pentru 45-50 minute pana se ingroasa sosul si carnea este facuta.


Se mananca cu piure de cartofi si salata verde.


Pofta Buna!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Friptura de vitel" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (14)

Ksenya 1

30.05.2018, 10:16

MotanLaOale 1

30.05.2018, 11:23

dantes 1

31.05.2018, 08:47

Bune!

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

4153 puncte

mihaelar63

3228 puncte

mirela0911

3166 puncte

 Adi

3000 puncte

Constelatialeu

2333 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Desert cornulete fragede
  • 12

    J

  • 13

    V

  • 14

    S

  • 15

    D

  • 16

    L

  • 17

    MA

  • 18

    MI

RETETA RECOMANDATA
Tocanita cu carne de vitel