Varza calita

de Andreea Caroline in Mancaruri cu carne, 18 Mar 2014 | 1447 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 varza murata
  • 100 gr pancetta
  • 1 ceapa
  • 1\2 pahar cu ulei
  • sare
  • piper
  • 2 foi dafin
  • 100 ml suc de rosii
  • 1 cub knorr
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Varza calita:

Varza o spalam,o taiem in doua si apoi o tocam .


Ceapa o curatam,o spalam si o tocam cat mai marunt.


Intr-o tigaie punem uleiul si calim ceapa impreuna cu pancetta .Adaugam varza bine scursa de zeama si amestecam cu o lingura de lemn.


Adaugam apa fierbinte pana sa acopere varza,foile de dafin,knorr-ul ,sare si piper dupa gust.Lasam sa fiarba la foc mic.


Cand varza a devenit moale adaugam sucul de rosii si amestecam.Mai lasam la foc penru 15 minute .


Se serveste calda cu mamaliga fierbinte :)

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Varza calita" nu uita sa-i faci un review.

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (20)

Rocsi 1

18.03.2014, 19:23

O portie mica tot vreau

Luckycake 1

18.03.2014, 23:07

Burebista 1

07.05.2017, 12:56

In clipa in care ai folosit knor, nu mai esti bucatar.

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Gherca Daniela

9340 puncte

Rocsi

6940 puncte

mirela0911

5940 puncte

Lau

Lau 9

5410 puncte

RODIMUR

4800 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Friganele sandwich
  • 18

    MA

  • 19

    MI

  • 20

    J

  • 21

    V

  • 22

    S

  • 23

    D

  • 24

    L

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Brownie cu crema de branza si fineti

de GeorgiG 5

ieri la 15:31

INGHETATA "PARADIS" CU FRUCTE DE PADURE SI CIOCOLATA

pe 22.07 la 22:10

Spirale cu mozzarella

de GeorgiG 5

pe 22.07 la 21:30

Cum se umple borșul

de RODIMUR 4

pe 22.07 la 20:49

RETETA RECOMANDATA
Varza acra calita cu jumari si carnat de casa