Prepelita la cuptor

de Cris2711 in Mancaruri cu carne, 22 Dec 2013 | 2195 vizualizari

 

Este prima data cand fac prepelite la cuptor.Sunt delicioase rau.

 

INGREDIENTE

  • 600 gr. prepelite(4 bucati)
  • 1 ceapa rosie
  • 1 morcov
  • 1 tija de telina verde
  • 1 ardei
  • 1 pastarnac mai mic
  • 1 cana cu supa clara de pui
  • 50 ml vin alb demisec
  • piper
Portii: 2
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Prepelita la cuptor:

Cuptorul se preincalzeste la 200 °.


Prepelitele se spala,se sterg cu un prosop de hartie,apoi se pun intr-o forma termorezistenta pe un pat de legume,legumele se aleg dupa gustul fiecaruia si se taie dupa preferinte.


Deasupra se adauga supa clara,apoi se adauga deasupra piperul.


Inainte de a se adauga la cuptor se pune si vinul alb ,demisec.


Cuptorul se pregateste la 160° ,apoi se adauga forma cu prepelitele.


Se lasa circa 45-50 de minute.


Se servesc calde ,alaturi de o garnitura potrivita si salate.

 

TIPS-URI

1

Vinul alb ii da un gust deosebit.

2

Se pot umple si cu ierburi.

3

Langa o garnitura de cartofi,orez si salate se potriveste de minune.

Daca ti-a placut reteta noastra "Prepelita la cuptor" nu uita sa-i faci un review.

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (33)

Cris2711 1

22.12.2013, 21:54

Padre de foarte mult timp vroiam sa gatesc prepelite,nu gaseam de cumparat,eu nu locuiesc in oras mare,deci oferta mai rezumata,exact cu o zi inainte sa le cumpar ,il intrebasem pe cumnatul meu ,care este bucatar,unde pot gasi,seara cand a ajuns acasa,m-a sunat si mi-a zis ca sunt la Lidln-am stat pe ganduri,sunt foarte bune

portiadelumina 1

22.12.2013, 21:56

La noi la Lidl nu bagă decât cocostârci şi curci clonate. Tot pe porc mă bazez.

Cris2711 1

22.12.2013, 22:01

),pe ala din batatura

COMENTEAZA

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Satisfyyourcravings

7710 puncte

RODIMUR

6940 puncte

Ina

Ina 7

6040 puncte

Rocsi

5970 puncte

Ancutsa

5400 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Tiramisu Milkshake
  • 16

    L

  • 17

    MA

  • 18

    MI

  • 19

    J

  • 20

    V

  • 21

    S

  • 22

    D

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Prepeliță învelită în bacon, cu garnitură de mere