Prepelita la cuptor

de Cris2711 in Mancaruri cu carne, 22 Dec 2013 | 1987 vizualizari

 

Este prima data cand fac prepelite la cuptor.Sunt delicioase rau.

 

INGREDIENTE

  • 600 gr. prepelite(4 bucati)
  • 1 ceapa rosie
  • 1 morcov
  • 1 tija de telina verde
  • 1 ardei
  • 1 pastarnac mai mic
  • 1 cana cu supa clara de pui
  • 50 ml vin alb demisec
  • piper
Portii: 2
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Prepelita la cuptor:

Cuptorul se preincalzeste la 200 °.


Prepelitele se spala,se sterg cu un prosop de hartie,apoi se pun intr-o forma termorezistenta pe un pat de legume,legumele se aleg dupa gustul fiecaruia si se taie dupa preferinte.


Deasupra se adauga supa clara,apoi se adauga deasupra piperul.


Inainte de a se adauga la cuptor se pune si vinul alb ,demisec.


Cuptorul se pregateste la 160° ,apoi se adauga forma cu prepelitele.


Se lasa circa 45-50 de minute.


Se servesc calde ,alaturi de o garnitura potrivita si salate.

 

TIPS-URI

1

Vinul alb ii da un gust deosebit.

2

Se pot umple si cu ierburi.

3

Langa o garnitura de cartofi,orez si salate se potriveste de minune.

Daca ti-a placut reteta noastra "Prepelita la cuptor" nu uita sa-i faci un review.

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (33)

Cris2711 1

22.12.2013, 21:54

Padre de foarte mult timp vroiam sa gatesc prepelite,nu gaseam de cumparat,eu nu locuiesc in oras mare,deci oferta mai rezumata,exact cu o zi inainte sa le cumpar ,il intrebasem pe cumnatul meu ,care este bucatar,unde pot gasi,seara cand a ajuns acasa,m-a sunat si mi-a zis ca sunt la Lidln-am stat pe ganduri,sunt foarte bune

portiadelumina 1

22.12.2013, 21:56

La noi la Lidl nu bagă decât cocostârci şi curci clonate. Tot pe porc mă bazez.

Cris2711 1

22.12.2013, 22:01

),pe ala din batatura

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Gherca Daniela

9340 puncte

Rocsi

6940 puncte

mirela0911

5940 puncte

Lau

Lau 9

5410 puncte

RODIMUR

4800 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
RETETA RECOMANDATA
Prepeliță învelită în bacon, cu garnitură de mere