Varza calita

de madi_marin in Mancaruri de post, 15 Mai 2010 | 7832 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 2 verze potrivite
  • 2 legaturi de ceapa verde
  • 1 legatura de marar
  • pasta de tomate
  • zeama de lamaie
  • piper
  • sare
  • ulei
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Varza calita:

Ceapa se toaca si se pune la calit in putin ulei.

Varza se toaca fideluta si se pune peste ceapa calita, se acopera cu apa si se da cratita la cuptor la foc potrivit.

Cand e aproape gata varza , se pun pasta de tomate, sarea, piperul si zeama de lamaie. Se da din nou la cuptor ca sa scada. Cand  e gata se presara marar tocat.

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Varza calita" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (10)

madi_marin 1

16.05.2010, 17:50

nadina....cum sa nu, se poate?....

marcela1979 1

16.05.2010, 19:40

si pt mine te rog tot o portie

madi_marin 1

16.05.2010, 20:12

carla....sigur, mai am putina, dar ti+o incalzesc tie....

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Supa de  rosii reteta simpla, usoara si gustoasa

ieri la 19:50

Polenta cu mix de ciuperci și brânză gorgonzola

pe 30.05 la 10:59

Briose cu crema de ciocolata pentru Ziua Copilului

pe 29.05 la 16:38

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Ghiveci calugaresc de legume cu orez