Varza calita, cu afumatura

de Laly in Porc, 17 Mar 2012 | 3442 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 varza acra mai mare (vreo 2 kg)
  • 300 gr kaiser in cazul meu
  • 500 ml suc de rosii
  • cimbru uscat
  • piper boabe
  • sare daca mai este cazul
  • foi de dafin
Portii: -
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Varza calita, cu afumatura:

Desfacem varza frunza cu frunza si o punem un apa rece circa 30 de minute.Scurgem de zeama si tocam varza marunt,fideluta.Kaiserul se taie in felii mai maricele.Intr-un vas (al meu a fost de lut),punem un rand de varza,piper,cimbru,foi de dafin si jumatate din cantitatea de kaiser.Punem restul de varza,kaiser si sucul de rosii.Deasupra punem restul de afumatura.Dam la cuptor circa 1 ora si jumatate,pana cand varza este patrunsa bine,iar afumatura capata un aspect crocant.Servim varza calda cu mamaliguta,sau painica dupa preferinta.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Varza calita, cu afumatura" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Kuvings Romania Crockpot Romania Babyliss Romania Breville Romania DirtDevil Romania Ozen Romania
Kuvings Romania Crockpot Romania Breville Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Ozen Romania

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (16)

gaby_gabytza 1

18.03.2012, 20:39

Sim0na 1

19.03.2012, 13:42

O bunatate!

Geanina87 1

21.03.2012, 11:23

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Lau

Lau 9

13340 puncte

oanapl

9380 puncte

Rocsi

5980 puncte

vasimur

4160 puncte

mirela0911

4100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Desert guguluf cu mere
  • 12

    D

  • 13

    L

  • 14

    MA

  • 15

    MI

  • 16

    J

  • 17

    V

  • 18

    S

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Tocana la cuptor