Varza calita cu carnati

de ianculubita in Porc, 17 Apr 2013 | 3957 vizualizari

 

Cu aceasta mancare,am incercat sa mai folosesc din ce am pus in toamna prin camara si tot o data sa va spun si felul meu de a face varza calita.

 

INGREDIENTE

  • 1varza murata(pusa de mine)
  • 1ceapa mare
  • 2linguri untura sau 20ml ulei
  • 1borcan mic de pasta de ardei(facut de mine)
  • 1borcan mic de rosii in bulion(facut de mine)
  • carnati(facuti de mine)
  • sare la nevoie
Portii: 6
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Varza calita cu carnati:

Calesc in untura ceapa taiata marunt,adaug pasta de ardei,apoi varza tinuta 15-20min in apa rece si taiata subtire;

amestec bine,adaug 1cana cu apa si las sa fiarba doar pe jumatate,rastorn apoi borcanul cu rosii,amestec,condimentez daca e cazul,apoi transfer varza in tava,deasupra pun carnatii,capacul la tava si las la cuptor 40-50min.

Servim calda cu mamaliguta si ardei de la borcan,pusi tot de mine.

Daca ti-a placut reteta noastra "Varza calita cu carnati" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pui cu ciuperci și sos de smântână - O mâncare bună de te lingi pe degete

ieri la 11:19

Sendviș cu salată de ton - Rețeta pentru o gustare rapidă și sățioasă

pe 17.05 la 14:48

Tort Red Velvet  sau Tort Catifea Rosie perfect pentru orice sarbatoare

pe 17.05 la 10:38

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1566 puncte

gaby_duceag

1400 puncte

Caty

1238 puncte

vasimur

1157 puncte

Constelatialeu

1136 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
RETETA RECOMANDATA
Varza cu carne de porc, o mancare satioasa si gustoasa