Tochitura de porc cu mamaliguta

de Bucataras in Porc, 29 Dec 2019 | 6206 vizualizari

 

N-ar fi fost Craciun fara o tochitura pe masa, asa ca reteta de azi este o tochitura neaosa cu carne de porc, ceva carnaciori si afumatura, insotita de o lingura buna de cas ce se topeste sub o mamaliguta fierbinte. 

 

INGREDIENTE

  • pulpa de porc
  • piept afumat
  • carnati de porc
  • ceapa verde
  • sare
  • piper
  • ulei
  • cas framantat
  • mamaliga
Portii: 2
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tochitura de porc cu mamaliguta:

Taie pulpa de porc si afumatura in bucati mici, iar carnatii in felii potrivite. 

Pune carnea la prajit in putin ulei, intoarce-o pe toate partile sa se patrunda bine. 

Rumeneste usor carnatii intr-o alta tigaie, apoi in uleiul ramas rumeneste nitel si afumatura. Adauga-le peste carne, arunca si ceapa verde peste ele si lasa sa se amestece aromele. 

Condimenteaza simplu cu sare si piper. 

Pregateste o farfurie cu cateva linguri de cas framantat. 

Pune si de o mamaliga si cand e gata toarn-o fierbinte peste cas, sa-l topeasca. 

Serveste cate putin din toate, neaparat acompaniate de niste muraturi si un pahar de vin. 

 

Pofta mare!

 

 

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Tochitura de porc cu mamaliguta" nu uita sa-i faci un review.

TOP
utilizatori

Rocsi

317 puncte

mihaelar63

275 puncte

Lau

Lau 9

272 puncte

Sidy

226 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Varza calita dulce cu afumatura