Ardei umpluti cu carne de porc

de Dya Daniela Andrei in Porc, 2 Iul 2014 | 1929 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1,5 - 2 kg ardei gras,
  • 1 kg carne tocata de porc
  • o cescuta cu orez
  • patrunjel si marar
  • 2 fire de ceapa verde
  • 3-4 cepe uscate , mari
  • 2 rosii pentru "capacele"
  • 100 ml suc de rosii
  • 500 ml bors de putina
  • sare, piper, dupa gust
Portii: 12
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ardei umpluti cu carne de porc:

Ardeii se curata de cotoare si seminte, se spala si se cresteaza la varf.


Se curata ceapa, se spala, se taie felii si se caleste impreuna cu sosul de tomate/bulionul in ulei, adaugandu-se orezul.


Dupa ce s-a racit se adauga carnea tocata, verdeata, tocata marunt si dupa gust, sarea si piperul.


Se amesteca ingredientele pana cand se formeaza o pasta omogena cu care se umplu ardeii. Rosiile se spala si se taie sub forma de capacele pentru a se pune la capetele ardeilor umpluti.


Asezam ardeii in vasul cooker-ului, adaugam borsul acru (impreuna cu o cana-doua de apa) si setam din MENU functia STEW pentru 90 de minute aproximativ.


Se servesc cu smantana si ardei iute.


Pofta buna!

 

TIPS-URI

1

Inainte de a aseza ardeii in vas, am format o "baza" din betisoarele de patrunjel si marar

Daca ti-a placut reteta noastra "Ardei umpluti cu carne de porc" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Sandwich Maker

- 13 %
149.99 lei
129.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (19)

Dya Daniela Andrei 1

05.07.2014, 14:42

Multumesc!

T I M E A 1

06.07.2014, 18:25

Panacris 1

13.07.2014, 19:35

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Gherca Daniela

9340 puncte

Rocsi

6940 puncte

mirela0911

5940 puncte

Lau

Lau 9

5410 puncte

RODIMUR

4800 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
RETETA RECOMANDATA
Ardei scazuti cu sos de rosii