Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult
Ardeii se curata de cotoare si seminte, se spala si se cresteaza la varf.
Se curata ceapa, se spala, se taie felii si se caleste impreuna cu sosul de tomate/bulionul in ulei, adaugandu-se orezul.
Dupa ce s-a racit se adauga carnea tocata, verdeata, tocata marunt si dupa gust, sarea si piperul.
Se amesteca ingredientele pana cand se formeaza o pasta omogena cu care se umplu ardeii. Rosiile se spala si se taie sub forma de capacele pentru a se pune la capetele ardeilor umpluti.
Asezam ardeii in vasul cooker-ului, adaugam borsul acru (impreuna cu o cana-doua de apa) si setam din MENU functia STEW pentru 90 de minute aproximativ.
Se servesc cu smantana si ardei iute.
Pofta buna!
1
Inainte de a aseza ardeii in vas, am format o "baza" din betisoarele de patrunjel si marar
Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult