Rosii coapte, umplute cu carne de porc Bucegi

de Bucataras in Porc, 7 Sep 2010 | 2179 vizualizari

 

Bucura-te! Pate Bucegi iti aduce noutati! O noua eticheta cu un design modern si apetisant, care iti face cu ochiul de pe raft. Cat despre gust, pateurile Bucegi isi pastreaza aceeasi gust unic si bun cu care te-ai obisnuit. Savureaza o felie de bucurie alaturi de intreaga familie, la o gustare cu Pate Bucegi.

Vestile bune continua, pentru ca si gama de carne Bucegi cu cele doua sortimente, carne de porc si carne de pasare, vine cu o eticheta proaspata. Carnea Bucegi te ajuta sa gatesti usor si rapid o sumedie de retete delicioase. Asadar, bucura-te in continuare de gustul produselor Bucegi si de un nou ambalaj cu continut ridicat de fericire.

 

INGREDIENTE

  • 1 cutie de carne de porc conservata Bucegi de 300 g
  • 8 rosii medii bine coapte
  • 4 felii de sunculita taraneasca, taiata cubulete de 0,5 cm
  • 4 felii de paine intermediara
  • 2 linguri de ulei de floarea soarelui
  • 1 pahar de supa de legume
  • 1 lingurita de sare
  • Un varf de cutit de piper negru macinat
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Rosii coapte, umplute cu carne de porc Bucegi:

 1. Taiati cate un capacel In partea superioara a rosiilor, apoi scobiti-le cu grija astfel Incat sa nu se rupa, folosind o lingurita. Presarati cu putina sare interiorul acestora, apoi lasati-le sa se scurga, cu scobitura In jos, Intr-o tava curata. Amestecati Intr-un blender supa de legume cu miezul rosiilor.

2. Curatati feliile de paine de coaja, apoi faramitati-le, formand firimituri. Totodata, Incingeti cuptorul la putere medie si ungeti o tava cu o lingura de ulei.

3. In timp ce rosiile se scurg, tocati carnea de porc Bucegi Intr-un blender, dar fara a o transforma In pasta, apoi amestecati-o cu cuburile de sunculita, ½ din firimiturile de paine si piperul macinat. Umpleti rosiile cu aceasta mixtura si apoi presarati deasupra restul de firimituri. Asezati rosiile umplute In tava, turnati supa si stropiti totul cu restul de ulei.

4. Coaceti rosiile In cuptor timp de 15-20 de minute, apoi serviti-le fierbinti sau reci, pe pat de salata verde si stropite cu sosul din tava.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Rosii coapte, umplute cu carne de porc Bucegi" nu uita sa-i faci un review.

COMENTARII (2)

Ligia Bxl 1

27.11.2010, 11:55

wow arata bine 5 furci

AnyCostescu 1

07.02.2013, 13:00

COMENTEAZA

Portia de lumina

Fruct dorit, fruct promis

Fruct dorit, fruct promis

„Tot ce e bun în viaţă ori e imoral, ori ilegal, ori îngraşă”, cam aşa zice o zicală din secolul nostru. În general, lucrurile dorite , poftite, nu cresc pe oriunde şi nu se găsesc din abundenţă la tot pasul...

La gura sobei

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

9500 puncte

Rux

Rux 9

8350 puncte

Constelatialeu

7970 puncte

oanapl

7280 puncte

Lau

Lau 9

6610 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Prajitura sah la Cleme
  • 18

    MI

  • 19

    J

  • 20

    V

  • 21

    S

  • 22

    D

  • 23

    L

  • 24

    MA

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!