Varza calita cu carnati si bacon , in vas de lut

de Bucataras Medi in Mancaruri cu carne, 20 Mar 2011 | 7541 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 2 verze murate
  • 6-7 carnati afumati
  • 6-7 felii bacon
  • 2 cepe
  • ulei
  • piper boabe
  • 2-3 linguri pasta de rosii
  • frunze de dafin
  • boia
  • marara uscat
  • marar verde
  • sare, piper
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Varza calita cu carnati si bacon , in vas de lut:

Varza se lasa la desarat in apa rece cateva ore avand grija sa o mai schimbam din cand in cand.

Taiem ceapa marunt si o calim in ulei.Peste ceapa calita punem pasta de rosii si un pahar cu apa .Adaugam putina boia , piper macinat si cimbru uscat.Amestecam bine si lasam sa dea in cateva clocote.

Separat , dupa ce am desarat varza , o stoarcem de apa si apoi o taiem fideluta.Amestecam varza cu compozitia de mai sus si asezam totul in vasul de lut.Presaram cateva foi de dafin si cateva boabe de piper.Dam la cuptor iar cand varza este pe jumatate facuta adaugam feliile de bacon si carnatii  pe care i-am intepat in cateva locuri cu ajutorul unei scobitori.Lasam sa se rumeneasca bine si apoi servim calda asezonata cu marar verdesi acompaniata cu mamaliguta si un ardei iute alaturi.

P.s .Vasul de lut inainte de folosire trebuie sa stea cel putin 30 min . in apa rece.

Daca ti-a placut reteta noastra "Varza calita cu carnati si bacon , in vas de lut" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (74)

Bucataras Medi 1

26.03.2011, 20:22

Ubulika, multumesc de vizita...........

Bucataras Medi 1

26.03.2011, 20:22

Dya, te servesc imediat............

Bucataras Medi 1

26.03.2011, 20:23

Mena, pai nu se poate fara ................

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tort aperitiv cu mazare si crema de branza

de Rocsi 9

ieri la 21:00

Biscuiti fragezi cu branza sarata si seminte: Reteta simpla si gustoasa

de laura_n 7

ieri la 17:20

Pate de pui si dulceata de zmeura - O combinatie inedita si gustoasa pentru micul dejun

ieri la 13:15

Rețetă de vedetă. Marele tenor Luciano Pavarotti pregatea  Spaghetti aglio ca nimeni altul!

ieri la 11:14

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Mancare de varza cu sunca