Varza calita cu carnati si bacon , in vas de lut

de Bucataras Medi in Mancaruri cu carne, 20 Mar 2011 | 5025 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 2 verze murate
  • 6-7 carnati afumati
  • 6-7 felii bacon
  • 2 cepe
  • ulei
  • piper boabe
  • 2-3 linguri pasta de rosii
  • frunze de dafin
  • boia
  • marara uscat
  • marar verde
  • sare, piper
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Varza calita cu carnati si bacon , in vas de lut:

Varza se lasa la desarat in apa rece cateva ore avand grija sa o mai schimbam din cand in cand.


Taiem ceapa marunt si o calim in ulei.Peste ceapa calita punem pasta de rosii si un pahar cu apa .Adaugam putina boia , piper macinat si cimbru uscat.Amestecam bine si lasam sa dea in cateva clocote.


Separat , dupa ce am desarat varza , o stoarcem de apa si apoi o taiem fideluta.Amestecam varza cu compozitia de mai sus si asezam totul in vasul de lut.Presaram cateva foi de dafin si cateva boabe de piper.Dam la cuptor iar cand varza este pe jumatate facuta adaugam feliile de bacon si carnatii pe care i-am intepat in cateva locuri cu ajutorul unei scobitori.Lasam sa se rumeneasca bine si apoi servim calda asezonata cu marar verdesi acompaniata cu mamaliguta si un ardei iute alaturi.


P.s .Vasul de lut inainte de folosire trebuie sa stea cel putin 30 min . in apa rece.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Varza calita cu carnati si bacon , in vas de lut" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Panini Maker Large

- 49 %
389.99 lei
199.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (74)

Bucataras Medi 1

26.03.2011, 20:22

Ubulika, multumesc de vizita...........

Bucataras Medi 1

26.03.2011, 20:22

Dya, te servesc imediat............

Bucataras Medi 1

26.03.2011, 20:23

Mena, pai nu se poate fara ................

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

xana

10780 puncte

Constelatialeu

8670 puncte

mirela0911

8300 puncte

MotanLaOale

6070 puncte

RuxyRux

5270 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Desert tarta cu magiun de prune si prune uscate

de RuxyRux 9

ieri la 21:33

Supa crema cu peste

de xana 5

ieri la 20:18

Naan- paine indiana

de xana 5

ieri la 19:43

Painici umplute

ieri la 19:34

RETETA RECOMANDATA
Rulouri cu carnati afumati, piept de pui si bacon