Varza calita cu carnita de la borcan

de housy in Porc, 14 Oct 2010 | 4607 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • - 3 verze maricele
  • - 2 linguri untura de la carne
  • - carnita si carnati de la borcan
  • - 1 morcov maricel
  • - 1 ceapa mare
  • - cimbru
  • - sare
  • - piper
Portii: 8
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Varza calita cu carnita de la borcan:



  • - se foloseste o oala ceva mai mare

  • - se curata si toaca ceapa marunt

  • - morcovul se curata si se da pe razatoarea mare

  • - se pun la calit in putin untura

  • - varza se spala si se taie marunt pe un tocator de lemn

  • - se pune in oala s se adauga putin sare

  • - dupa ce varza aceea a scazut, se mai adauga peste un rand de varza, ca oala sa fie tot mereu plina

  • - cand toata varza e calita, se adauga carnita si carnatiul taiate bucatele

  • - se pune simbrul si piperul, se mesteca bine

  • - se serveste cu mamaliguta calda


Pofta mare!


 
Daca ti-a placut reteta noastra "Varza calita cu carnita de la borcan" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Sandwich Maker

- 13 %
149.99 lei
129.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (8)

lilik 1

16.10.2010, 16:32

mmmmcarne d la borcan

housy 1

18.10.2010, 16:47

poate te uimeste, dar din alea 3 verze n-a ramas mai nimik......eu de obicei gatesc cat sa ma ajunga pt 3 zile...pt 2 persoane, doar k acum doar pt doua mese a ajuns....era putina...si foarte gustoasa scade ff tare dupa ce se innabuse

dorind15 1

06.11.2010, 12:57

Foarte buna.
Dar si mai buna este facuta din varza murata, calita si cu carne la borcan, carnati, slanina afumata si putin rumenita.. mda, este buna

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

9990 puncte

Constelatialeu

9580 puncte

Rocsi

5420 puncte

Satisfyyourcravings

5000 puncte

mirela0911

4860 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
RETETA RECOMANDATA
Varza la cuptor, cu rasol afumat