Varza calita cu carnita de la borcan

de housy in Porc, 14 Oct 2010 | 6882 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • - 3 verze maricele
  • - 2 linguri untura de la carne
  • - carnita si carnati de la borcan
  • - 1 morcov maricel
  • - 1 ceapa mare
  • - cimbru
  • - sare
  • - piper
Portii: 8
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Varza calita cu carnita de la borcan:



  • - se foloseste o oala ceva mai mare

  • - se curata si toaca ceapa marunt

  • - morcovul se curata si se da pe razatoarea mare

  • - se pun la calit in putin untura

  • - varza se spala si se taie marunt pe un tocator de lemn

  • - se pune in oala s se adauga putin sare

  • - dupa ce varza aceea a scazut, se mai adauga peste un rand de varza, ca oala sa fie tot mereu plina

  • - cand toata varza e calita, se adauga carnita si carnatiul taiate bucatele

  • - se pune simbrul si piperul, se mesteca bine

  • - se serveste cu mamaliguta calda


Pofta mare!


 
Daca ti-a placut reteta noastra "Varza calita cu carnita de la borcan" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (8)

lilik 1

16.10.2010, 16:32

mmmmcarne d la borcan

housy 1

18.10.2010, 16:47

poate te uimeste, dar din alea 3 verze n-a ramas mai nimik......eu de obicei gatesc cat sa ma ajunga pt 3 zile...pt 2 persoane, doar k acum doar pt doua mese a ajuns....era putina...si foarte gustoasa scade ff tare dupa ce se innabuse

dorind15 1

06.11.2010, 12:57

Foarte buna.
Dar si mai buna este facuta din varza murata, calita si cu carne la borcan, carnati, slanina afumata si putin rumenita.. mda, este buna

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

TOP
utilizatori

Rocsi

4287 puncte

RODIMUR

3855 puncte

Rahela Velicu

3290 puncte

mirela0911

3167 puncte

 Adi

3093 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tort 10 ani

ieri la 21:34

Pancakes cu branza de vaci, fructe uscate si miere

de Rocsi 9

pe 15.06 la 18:20

Placinte cu urda si marar ca-n Bucovina

pe 15.06 la 08:47

RETETA RECOMANDATA
Varza a la Cluj- varianta Bihoreana