Varza calita cu carnita de la borcan

de housy in Porc, 14 Oct 2010 | 5087 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • - 3 verze maricele
  • - 2 linguri untura de la carne
  • - carnita si carnati de la borcan
  • - 1 morcov maricel
  • - 1 ceapa mare
  • - cimbru
  • - sare
  • - piper
Portii: 8
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Varza calita cu carnita de la borcan:



  • - se foloseste o oala ceva mai mare

  • - se curata si toaca ceapa marunt

  • - morcovul se curata si se da pe razatoarea mare

  • - se pun la calit in putin untura

  • - varza se spala si se taie marunt pe un tocator de lemn

  • - se pune in oala s se adauga putin sare

  • - dupa ce varza aceea a scazut, se mai adauga peste un rand de varza, ca oala sa fie tot mereu plina

  • - cand toata varza e calita, se adauga carnita si carnatiul taiate bucatele

  • - se pune simbrul si piperul, se mesteca bine

  • - se serveste cu mamaliguta calda


Pofta mare!


 
Daca ti-a placut reteta noastra "Varza calita cu carnita de la borcan" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (8)

lilik 1

16.10.2010, 16:32

mmmmcarne d la borcan

housy 1

18.10.2010, 16:47

poate te uimeste, dar din alea 3 verze n-a ramas mai nimik......eu de obicei gatesc cat sa ma ajunga pt 3 zile...pt 2 persoane, doar k acum doar pt doua mese a ajuns....era putina...si foarte gustoasa scade ff tare dupa ce se innabuse

dorind15 1

06.11.2010, 12:57

Foarte buna.
Dar si mai buna este facuta din varza murata, calita si cu carne la borcan, carnati, slanina afumata si putin rumenita.. mda, este buna

COMENTEAZA

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

noiinbucatarie

10170 puncte

Lau

Lau 9

7830 puncte

MotanLaOale

7020 puncte

mihaelar63

6050 puncte

Andreea Caroline

5610 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Ostropel de peste
  • 15

    D

  • 16

    L

  • 17

    MA

  • 18

    MI

  • 19

    J

  • 20

    V

  • 21

    S

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cartofi aromatizați, la cuptor

de vasimur 3

ieri la 19:41

Desert Tarta Padurea Neagra- Black Forest Pie

de Oana 9

ieri la 17:28

Tarta cu ciuperci si spanac

de Oana 9

ieri la 17:07

RETETA RECOMANDATA
Varza la cuptor cu costita de porc