Varza calita cu mamaliguta

de MIMI in Porc, 28 Noi 2009 | 13514 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 500 gr carne porc
  • 1,5 varza alba
  • 2 cepe
  • sare
  • piper
  • foi de dafin
  • 1 legatura marar verde
  • 2 lingurite de otet
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Varza calita cu mamaliguta:

Mai intai se toaca varza si se freaca bine cu sare.Se taie carnea si se prajeste putin dupa care se adauga si ceapa si se lasa sa se caleasca putin.Apoi punem si varza dar trebuie sa o stoarcem bine,pt ca varza alba isi lasa zeama multa.se lasa cam jumatate de ora se fiarba,dupa care se adauga putin piper, foile de dafin si se stropeste cu cele 2 lingurite de otet.Cand a fiert se pun doua linguri de bulion si legatura de marar vered tocat .Cand e gata se face si o mamaliguta .Se serveste cu ardei iute si un pahar de vin rosu .

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Varza calita cu mamaliguta" nu uita sa-i faci un review.

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (6)

Bunica 1

29.11.2009, 15:54

Este foarte frumos prezentata !i Cred ca este si foarte gustoasa.

liana_geicu 1

29.11.2009, 17:34

si eu sunt innebunita dupa varza calita cu mamaliga si cu un ardei "bulgaresc" murat!

Dana Cristea - pusikmea 1

01.04.2010, 23:04

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Panacris

7901 puncte

Rocsi

7830 puncte

RODIMUR

7772 puncte

 merisor

4954 puncte

Gherca Daniela

4740 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Desert pasca cu branza dulce
  • 14

    D

  • 15

    L

  • 16

    MA

  • 17

    MI

  • 18

    J

  • 19

    V

  • 20

    S

RETETA RECOMANDATA
Tochitura...altfel