Varza calita cu mamaliguta

de MIMI in Porc, 28 Noi 2009 | 17997 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 500 gr carne porc
  • 1,5 varza alba
  • 2 cepe
  • sare
  • piper
  • foi de dafin
  • 1 legatura marar verde
  • 2 lingurite de otet
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Varza calita cu mamaliguta:

Mai intai se toaca varza si se freaca bine cu sare.Se taie carnea si se prajeste putin dupa care se adauga si ceapa si se lasa sa se caleasca putin.Apoi punem si varza dar trebuie sa o stoarcem bine,pt ca varza alba isi lasa zeama multa.se lasa cam jumatate de ora se fiarba,dupa care se adauga putin piper, foile de dafin si se stropeste cu cele 2 lingurite de otet.Cand a fiert se pun doua linguri de bulion si legatura de marar vered tocat .Cand e gata se face si o mamaliguta .Se serveste cu ardei iute si un pahar de vin rosu .

Daca ti-a placut reteta noastra "Varza calita cu mamaliguta" nu uita sa-i faci un review.

Recomandari pentru tine si casa ta

Prima Latte III rosu

- 700 lei
1699.99 lei
999.99 lei

COMENTARII (6)

Bunica 1

29.11.2009, 15:54

Este foarte frumos prezentata !i Cred ca este si foarte gustoasa.

liana_geicu 1

29.11.2009, 17:34

si eu sunt innebunita dupa varza calita cu mamaliga si cu un ardei "bulgaresc" murat!

Dana Cristea - pusikmea 1

01.04.2010, 23:04

COMENTEAZA

TOP
utilizatori

Rocsi

317 puncte

mihaelar63

275 puncte

Lau

Lau 9

272 puncte

Sidy

226 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Tocanita din carne de porc cu mamaliguta