Varza calita cu mamaliguta

de MIMI in Porc, 28 Noi 2009 | 11635 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 500 gr carne porc
  • 1,5 varza alba
  • 2 cepe
  • sare
  • piper
  • foi de dafin
  • 1 legatura marar verde
  • 2 lingurite de otet
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Varza calita cu mamaliguta:

Mai intai se toaca varza si se freaca bine cu sare.Se taie carnea si se prajeste putin dupa care se adauga si ceapa si se lasa sa se caleasca putin.Apoi punem si varza dar trebuie sa o stoarcem bine,pt ca varza alba isi lasa zeama multa.se lasa cam jumatate de ora se fiarba,dupa care se adauga putin piper, foile de dafin si se stropeste cu cele 2 lingurite de otet.Cand a fiert se pun doua linguri de bulion si legatura de marar vered tocat .Cand e gata se face si o mamaliguta .Se serveste cu ardei iute si un pahar de vin rosu .

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Varza calita cu mamaliguta" nu uita sa-i faci un review.

Recomandari electrocasnice

Panini Maker Large

- 18 %
389.99 lei
319.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (6)

Bunica 1

29.11.2009, 15:54

Este foarte frumos prezentata !i Cred ca este si foarte gustoasa.

liana_geicu 1

29.11.2009, 17:34

si eu sunt innebunita dupa varza calita cu mamaliga si cu un ardei "bulgaresc" murat!

Dana Cristea - pusikmea 1

01.04.2010, 23:04

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Oana

8060 puncte

AlexTeacher

7030 puncte

Rocsi

6130 puncte

AnaDavid

5540 puncte

Constelatialeu

5390 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Gogonele murate in saramura
  • 11

    MI

  • 12

    J

  • 13

    V

  • 14

    S

  • 15

    D

  • 16

    L

  • 17

    MA

RETETA RECOMANDATA
Tochitura lu' tanti Florica din Alexeni