Tocanita cu carne de porc

de mimmi in Porc, 29 Ian 2013 | 9035 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 3 cepe albe sau rosii
  • 3 fire carnati de porc
  • 500 g carne de porc,pulpa
  • sare,piper,boia de ardei
  • 1 capatana usturoi
  • frunze patrunjel
  • ulei
  • galustele sunt optionale
  • faina alba
  • 2-3 linguri lapte
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tocanita cu carne de porc:

Se curata si se spala ceapa,dupa care se taie marunt si se pune la calit in ulei. Cand s-a sticlosat,se adauga boiaua,carnatul taiat rondele,carnea taiata cubulete. Se adauga apa si se lasa la fiert,condimentandu-se cu sare si piper dupa gust. Gustam carnea sa fie fiarta si pregatim din ou,faina si sare,niste galuste pe care le adaugam cu lingura,in oala unde fierbe tocanita. Pregatim ingrosala din faina si lapte,avand grija sa nu se formeze cocoloase si o adaugam "in ploaie",mestecand intruna. Adaugam usturoiul pisat si frunzele de patrunjel,taiate marunt si mai lasam cca 5min sa fiarba impreuna,mestecand in continuare sa nu se lege de oala. Servim calda cu mamaliguta.


POFTA BUNA!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Tocanita cu carne de porc" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Sandwich Maker

- 13 %
149.99 lei
129.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (11)

mamaieelena 1

29.01.2013, 20:49

gustoasa

jolygina 1

29.01.2013, 23:01

buna ce as manca si eu

babi5 1

25.06.2013, 14:38

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

oanapl

9990 puncte

Constelatialeu

9580 puncte

Rocsi

5420 puncte

Satisfyyourcravings

5000 puncte

mirela0911

4860 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Desert briose cu ciocolata si ness
  • 18

    L

  • 19

    MA

  • 20

    MI

  • 21

    J

  • 22

    V

  • 23

    S

  • 24

    D

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Tocanita de porc