Varza calita cu scarita afumata

de Bya Ralu in Mancaruri cu carne, 11 Iun 2013 | 7239 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • scarita de porc afumata
  • 1 kg de varza
  • 1 morcov
  • 1 ceapa
  • 2 fire de ceapa verde
  • 1/2 cutie de rosii decojite
  • marar
  • 50 ml vin alb
  • sare/piper/ghimbir/curcuma
  • ulei de masline
Portii: 4
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Varza calita cu scarita afumata:

Scarita de porcse taie bucatele, se stropeste cu ulei de masline,vinul alb,piper si curcuma.Se lasa la marinat peste noapte,acoperita cu o folie de aluminiu si bagata in frigider.

Intr-un ceaun se pune putin ulei si se pune scarita cateva minute la prajit.Se scoate pe o farfurie,iar in uleiul ramas se caleste ceapa alba taiata marunt si morcovul dat pe razatoare.

Intr-o craticioara,punem varza data pe razatoarea mare( si scursa de zeama),bucatiile de scarita,morcovul si ceapa calita.

Adaugam apa cat sa acopere si lasam la foc mic la fiert.Cand e aproape facuta,se adauga ceapa verde taiata marunt si rosiile decojite pasate la blender.Se adauga condimentele si se lasa sa mai scada zeama daca este prea multa.

Se orneaza cu marar tocat marunt

Daca ti-a placut reteta noastra "Varza calita cu scarita afumata" nu uita sa-i faci un review.
CONCURS CULINAR - ARATA-NE CE GATESTI CU AJUTORUL CROCK POT SI NOI TE PREMIEM!
SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Panacris

6561 puncte

oanapl

6117 puncte

Constelatialeu

4978 puncte

Rocsi

4139 puncte

Ksenya

3107 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tort 53 ( ciocolatos )

pe 21.10 la 23:02

Ciorba de vitel la crock-pot

pe 21.10 la 22:34

Salată de legume cu sos de muștar

pe 21.10 la 20:39

Chiftele de orez cu piept de pui

de Adi 4

pe 21.10 la 18:22

Salata ruseasca  de gogonele verzi la borcan  (la rece)

de Ksenya 5

pe 21.10 la 13:32

RETETA RECOMANDATA
Varza scazuta ( cu afumatura)