Varza cu carnati" Crenguta"

de mihaelaM in Mancaruri cu carne, 14 Iun 2011 | 1439 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1varza mare
  • 1carnat Crenguta
  • 1ceapa
  • 50g ulei
  • suc de rosii
  • cimbru
  • piper
  • sare
  • foi de dafin
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Varza cu carnati" Crenguta":

Varza o taiem marunt,apoi o frecam cu sare dupa care o punem intr-o oala cu putina apa sa fiarba, intorcand-o din cand in cand(acoperim cu un capac).


Intre timp carnatul il taiem bucati si-l prajim.


Dupa ce scoatem carnatii tot in acelasi ulei punem ceapa taiata marunt,o lasam pana devine aurie.


Cand varza este aproape fiarta punem ceapa cu tot cu uleiul din cratita, carnatii, condimentele si sucul de rosii si mai lasam sa fiarba cam10-15min.


POFTA BUN A!!!!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Varza cu carnati" Crenguta"" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Panini Maker Large

- 13 %
389.99 lei
339.99 lei

Fierbator Style Black

- 13 %
299.99 lei
259.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (31)

mihaelaM 1

16.06.2011, 11:14

Ed

mihaelaM 1

16.06.2011, 11:14

Ionela

mihaelaM 1

16.06.2011, 11:15

Multumesc Mamaie

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

oanapl

9990 puncte

Constelatialeu

9580 puncte

Rocsi

5420 puncte

Satisfyyourcravings

5000 puncte

mirela0911

4860 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Evantai cu legume
  • 17

    D

  • 18

    L

  • 19

    MA

  • 20

    MI

  • 21

    J

  • 22

    V

  • 23

    S

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Musaca de varza acra (Varza a la Cluj)