Varza de Bruxelles cu sos alb, la cuptor

de RODIMUR in Mancaruri de legume, 28 Dec 2019 | 4960 vizualizari

COMENTARII (12)

vasimur 1

28.12.2019, 10:26

UrsanMihaela 1

28.12.2019, 10:39

Merisor 1

28.12.2019, 15:01

Eu nu m-am împrietenit, încă, cu varza de Bruxelles, dar cred că e bun ce ai făcut tu aici.

RODIMUR 1

28.12.2019, 15:07

Merișor, știu că sunt puțini cei care o preferă... Nici mie nu-mi place varza, în general, dar din acestea de Bruxelles, vâzându-le atât de drăguțe, îmi place să cumpăr, din când în când și să le prepar. Așa, cu sos alb, sunt gustoase, dar sigur voi încerca și alte rețete, pentru că-mi place aspectul acestor verzișoare (îmi plac lucrurile mici... ) Mulțumesc frumos pentru încredere și pentru apreciere!

oanapl 1

28.12.2019, 16:46

Nici eu n-am incercat retete cu varza de bruxelles, dar presupun ca e buna. Sa aveti pofta!

RODIMUR 1

28.12.2019, 17:01

Oana, este o varză, ca toate celelalte, doar că este foarte mică. Varza obișnuită nu-mi place decât murată, sau sub formă de salată, dar din aceasta îmi place să gătesc, pentru că mă atrage aspectul ei... Mulțumesc pentru atenție!

Panacris 1

28.12.2019, 17:20

Cerasela999 1

28.12.2019, 18:44

Castiga bani cu sondaje online
Primeşti între 0.10€ si 2,5€ pentru un sondaj si bonus la inregistrare 1,00 €
Inregistreaza-te aici http://bit.ly/31pLncZ

madi_marin 1

28.12.2019, 19:46

Interesant! Sa vad cum o mai conving pe fiica-mea sa manance asa ceva, ca ea a ramas socata de la after-school cand le dadea o ciorba pliiina de ulei care avea so verzisoare de-astea ...

RODIMUR 1

29.12.2019, 00:38

Mulțumesc frumos, Cristina!

RODIMUR 1

29.12.2019, 00:39

Cerasela, acum nu te mai cheamă vio...? Tot nu mă interesează ce ai adus de vânzare...

RODIMUR 1

29.12.2019, 00:43

Madi sunt mulți care au o reținere în privința verzișoarelor de Bruxelles... Asta este, n-avem ce face. Las-o așa, nu este obligatoriu să-i placă, n-o forța... Mulțumesc, oricum, pentru atenție!

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Musaca de dovlecei, o reteta usoara si sanatoasa pentru intreaga familie

de Miha 9

ieri la 19:58

Reteta simpla de briose pufoase cu cacao

de laura_n 7

ieri la 16:39

Prajitura cu foi si gem de prune, o reteta gustoasa si buna

de laura_n 7

ieri la 16:17

TOP
utilizatori

Constelatialeu

4384 puncte

laura_n

2312 puncte

Rocsi

1691 puncte

bucatarasa

1554 puncte

Caty

1318 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Varza de Bruxelles la cuptor cu Parmezan si usturoi