Varza dulce calita cu spata de porc

de alilianaa in Porc, 31 Iul 2013 | 2238 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • o varza si jumatate
  • spata de porc, aproximativ 1 kg
  • sare, piper dupa gust
  • 2 cepe
  • 100 ml ulei
  • 7 rosii mari
  • leustean verde
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Varza dulce calita cu spata de porc:

Ceapa se curata, se spala.


Varza se curata de foile mai groase, se spala si se toaca marunt.


Spata se spala si se portioneaza


Rosiile se spala si se toaca cubulete.


Intr-o oala se pune uleiul la incins. Cand este gata, se arunca bucatile de spata la calit impreuna cu un praf de sare. Dupa vreo 5 minute se adauga si cepele taiate putin mai mare. Se lasa impreuna la calit pana incep sa scada. Cand au scazut se adauga o cana cu apa sa fiarba inabusit. Dupa ce au fiert pe jumatate se adauga varza. Se amesteca bine ca sa se omogenizeze, se potriveste de sare, piper. Dupa ce varza a luat ulei, se adauga apa cat sa fiarba ( dupa cum crede fiecare, eu pun putin cate putin). Se fierbe cu capacul pus. Cand varza s-a fiert si carnea s-a patruns bine se adauga rosiile. Acestea se amesteca cu varza si se lasa la fiert pret de 10 minute. La final se pune leustean tocat marunt.


Nu am adaugat nimic ca sa o acresc mai mult decat iese din adaosul de rosii. Este putin dulceag-acrisoara. Se serveste cu mamaliguta calda, iar in lipsa de aceasta , ceapa si branza.


Pofta buna.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Varza dulce calita cu spata de porc" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (27)

Rocsi 1

31.07.2013, 20:23

Ce mult imi place. Sper ca mai este si pentru mine o portie

Andreea Caroline 1

01.08.2013, 21:31

Place tare mult

alilianaa 1

01.08.2013, 23:03

Andreea, Rocsi

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

xana

10780 puncte

Constelatialeu

8670 puncte

mirela0911

8300 puncte

MotanLaOale

6070 puncte

RuxyRux

5270 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Desert tarta cu magiun de prune si prune uscate

de RuxyRux 9

ieri la 21:33

Supa crema cu peste

de xana 5

ieri la 20:18

Naan- paine indiana

de xana 5

ieri la 19:43

RETETA RECOMANDATA
Varza dulce cu ciolan