Varza dulce cu carnati

de Aletta in Mancaruri de legume, 18 Oct 2015 | 584 vizualizari

 

O reteta simpla, dar foarte gustoasa.

 

INGREDIENTE

  • o varza de 1,5 kg
  • 3-4 bucati de carnati( cabanos)
  • 100 ml ulei
  • boia
  • o ceapa
  • jumatate de ardei rosu gras
  • vegeta
  • piper
  • 100 ml bulion
Portii: 10
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Varza dulce cu carnati:

Varza se taie fideluta. Se pune un praf de sare,se amesteca si se lasa deoparte.


Separat,ceapa si ardeiul se toaca marunt si se pune in uleiul incins.Dupa ce s-au calit, se adauga boia,se mai lasa cateva minute si apoi carnatii pana se rumenesc putin.


Se adauga varza,apa cat sa ajunga la nivelul verzei si se lasa pe foc mic.


Se adauga vegeta si piperul si se lasa la fiert.


Se adauga bulionul cu cateva minute inainte de a se stinge aragazul.


Se serveste calda.


Pofta buna!

 

TIPS-URI

1

carnatii cabanos se pot inlocui cu succes cu costite afumate.

Daca ti-a placut reteta noastra "Varza dulce cu carnati" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Blender Monterrey White

- 10 %
299.99 lei
269.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (11)

Aletta 1

18.10.2015, 19:17

Mirela

Aletta 1

18.10.2015, 19:17

Constelatialeu

Aletta 1

18.10.2015, 19:18

Valclaudia

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

RODIMUR

15690 puncte

anca_rm

7240 puncte

mihaelar63

5590 puncte

Rocsi

5000 puncte

Andreea Caroline

4400 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Dovlecei la borcan pentru iarna
  • 20

    J

  • 21

    V

  • 22

    S

  • 23

    D

  • 24

    L

  • 25

    MA

  • 26

    MI

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Mancare scazuta de spanac