Varza murata cu fasole colorata si carnati

de Panacris in Mancaruri cu carne, 27 Iun 2012 | 3842 vizualizari

 

O mancarica de toamna, iarna dar avand in vedere vremea de afara se pate consuma si acum:D

 

INGREDIENTE

  • carnati oltenesti 300 g.,
  • varza murata fideluta 1 conserva, cca. 1000 g.,
  • ceapa verde 2 fire,
  • fasole colorata 1 conserva, cca. 400 g.,
  • sare iodata,
  • piper proaspat macinat,
  • boia de ardei dulce.
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Varza murata cu fasole colorata si carnati:

Ceapa se curata, se taie marunt si se poseaza in putin ulei. Carnatii se taie marunt si se adauga la amestecul de ceapa, lasandu/se la dinstuit cca. 15 minute. Apoi se adauga varza murata, se completeaza cu apa, se asezoneaza de sare, piper si boia si se lasa la fiert la foc mijlociu cca. 25 de minute. La final se adauga fasolea boabe, scursa de lichidul din conserva. Se mai lasa sa dea cateva clocote pentru a se combina aromle. Se serveste fierbinte cu smantana sau ardei iute dupa preferinta.

 

TIPS-URI

1

fasolea din conserva se poate inlocui cu o portie ramasa de ciorba de fasole boabe sau iahnie.

2

in post se pot elimina din compozitie carnatii

Daca ti-a placut reteta noastra "Varza murata cu fasole colorata si carnati" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Panini Maker Large

- 15 %
389.99 lei
329.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (20)

iri_iri 1

28.06.2012, 05:29

ce bunatate

Panacris 1

28.06.2012, 07:36

Multumesc pentru aprecieri!

Sim0na 1

28.06.2012, 14:41

Chiar n-am mai papat de mult o varzica..

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Gherca Daniela

9340 puncte

Rocsi

6940 puncte

mirela0911

5940 puncte

Lau

Lau 9

5410 puncte

RODIMUR

4800 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prajitura cu visine si urda

de oanapl 5

ieri la 23:19

Japoneze

de RODIMUR 4

ieri la 22:00

Pâine de casă

de RODIMUR 4

ieri la 20:53

Clatite cu branza si dovlecel

de Adi 3

ieri la 19:34

RETETA RECOMANDATA
Varza dulce cu carnati si costita