Varza noua cu rosii

de gaby_gabytza in Mancaruri de post, 15 Iul 2011 | 3415 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 2 verze
  • 4 cepe
  • 5 rosii
  • 200 ml ulei
  • patrunjel
  • sare
  • condimente
  • 2 morcovi
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Varza noua cu rosii:

Luam capatanele de varza si le dam prin razatoare sau le taiem cu un cutit. Le punem intr-un lighean si le presaram cu sare,amestecam bine varza apasand-o ca sa intre bine sarea in ea.

Calim cepele cu uleiul intr-o oala cat sa incapa si varza. Dupa ce s-a calit ceapa adaugam varza si morcovul taiat,punem apa deasupra, cu o cana mai mult decat varza,dar in caz de nu a fiert varza mai adaugam apa. Mai pe la sfarsit adaugam condimentele,rosiile si patrunjelul taiate. Lasam varza sa fiarba pana scade apa. Eu am lasat-o cu mai multa zeama caci mie asa imi place, dar fiecare poate sa o faca cum ii place mai zemoasa sau mai uscata.

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Varza noua cu rosii" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (5)

horia 1

26.07.2011, 22:59

adevarul ca ador varza dulce...forma asta de inimioara ma incanta.adica-mi incanta privirea.

horia 1

26.07.2011, 22:59

felicitari !

horia 1

26.07.2011, 22:59

iti multumesc pentru comentarii.

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cheesecake cu fructul pasiunii

ieri la 18:49

Gogosi pufoase, reteta mamei

de laura_n 7

ieri la 17:06

Tort sarat cu mazare si crema de branza, un aperitiv festiv si gustos

de Rocsi 9

pe 17.04 la 21:00

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Paste cu varza (de post)