Varza noua cu rosii

de gaby_gabytza in Mancaruri de post, 15 Iul 2011 | 3511 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 2 verze
  • 4 cepe
  • 5 rosii
  • 200 ml ulei
  • patrunjel
  • sare
  • condimente
  • 2 morcovi
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Varza noua cu rosii:

Luam capatanele de varza si le dam prin razatoare sau le taiem cu un cutit. Le punem intr-un lighean si le presaram cu sare,amestecam bine varza apasand-o ca sa intre bine sarea in ea.

Calim cepele cu uleiul intr-o oala cat sa incapa si varza. Dupa ce s-a calit ceapa adaugam varza si morcovul taiat,punem apa deasupra, cu o cana mai mult decat varza,dar in caz de nu a fiert varza mai adaugam apa. Mai pe la sfarsit adaugam condimentele,rosiile si patrunjelul taiate. Lasam varza sa fiarba pana scade apa. Eu am lasat-o cu mai multa zeama caci mie asa imi place, dar fiecare poate sa o faca cum ii place mai zemoasa sau mai uscata.

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Varza noua cu rosii" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (5)

horia 1

26.07.2011, 22:59

adevarul ca ador varza dulce...forma asta de inimioara ma incanta.adica-mi incanta privirea.

horia 1

26.07.2011, 22:59

felicitari !

horia 1

26.07.2011, 22:59

iti multumesc pentru comentarii.

COMENTEAZA

TOP
utilizatori

Rocsi

317 puncte

mihaelar63

275 puncte

Lau

Lau 9

272 puncte

Sidy

226 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Ratatouille a' la Tavi