Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult
Luam capatanele de varza si le dam prin razatoare sau le taiem cu un cutit. Le punem intr-un lighean si le presaram cu sare,amestecam bine varza apasand-o ca sa intre bine sarea in ea.
Calim cepele cu uleiul intr-o oala cat sa incapa si varza. Dupa ce s-a calit ceapa adaugam varza si morcovul taiat,punem apa deasupra, cu o cana mai mult decat varza,dar in caz de nu a fiert varza mai adaugam apa. Mai pe la sfarsit adaugam condimentele,rosiile si patrunjelul taiate. Lasam varza sa fiarba pana scade apa. Eu am lasat-o cu mai multa zeama caci mie asa imi place, dar fiecare poate sa o faca cum ii place mai zemoasa sau mai uscata.
Pofta buna!
Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult