Varzari

de Georgiana78 in Mancaruri de post, 18 Mar 2012 | 4416 vizualizari

 

Imi place varza murata in fel si chip si am gasit reteta asta intr-o veche revista practic si nu am rezistat sa nu o incerc!

 

INGREDIENTE

Aluat:

  • 500 gr faina
  • 150 ml apa
  • 150 ml ulei
  • sare

Umplutura:

  • 1 varza acra mica
  • 1 lingurita sare (daca varza nu este prea sarata)
  • ulei
  • piper
  • nucsoara (eu nu am avut)
  • cimbru
Portii: 20
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Varzari:

Aluat:


- pui faina intr-un castron si faci o adancitura in mijloc unde pui sarea si incepi sa framanti cu apa si uleiul pana obti o coca suficient de tare si lasi sa se odihneasca


Umplutura:


- speli varza, o toci marunt, o storci si o calesti in ulei cu putina apa, sare(daca este nevoie) piper si condimente cel putin 30-40 min


- intinzi din aluat o foaie si o tai in patrate cu latura de 10 cm si pui pe fiecare patrat cate o lingura din compozitia de varza di aduci colturile de aluat in mijloc ca la poale-n brau (spacifica in reteta din revista)


- asezi toate placintele intr-o tava tapetata cu hartie de copt si dai la cuptor la 190C pentru 35-45 min

 

TIPS-URI

1

in reteta originala se punea si 1 lingurita zahar si una de faina in varza, dar mie nu-mi place asa...

Daca ti-a placut reteta noastra "Varzari" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Kuvings Romania Crockpot Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Breville Romania Ozen Romania
Kuvings Romania Crockpot Romania Breville Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Ozen Romania

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (20)

mamaieelena 1

19.03.2012, 00:58

grozav

MIUTA 1

19.03.2012, 12:18

Super bune vreau si eu

Georgiana78 1

19.03.2012, 21:20

Va multumesc! Va servesc cu placere!

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

xana

10780 puncte

Constelatialeu

8670 puncte

mirela0911

8300 puncte

MotanLaOale

6070 puncte

RuxyRux

5270 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Fasole batuta
  • 19

    D

  • 20

    L

  • 21

    MA

  • 22

    MI

  • 23

    J

  • 24

    V

  • 25

    S

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tarta cu pui rotisat si ciuperci

de xana 5

la 12:36

Placinta cu ton, ardei și masline

de oanapl 6

ieri la 23:43

Negresa de post cu nuci

ieri la 17:52

Cartofi la grill, cu spanac și usturoi

de RODIMUR 5

ieri la 17:43

Placinta impletita cu branza, pere și mere

de oanapl 6

ieri la 16:16

RETETA RECOMANDATA
Ciorba de loboda rosie