Vărzări

de Panacris in Mancaruri de post, 24 Mar 2014 | 9054 vizualizari

COMENTARII (37)

Sidy 1

25.03.2014, 08:20

Cum am vazut farfuria, a zis ca bunatatea asta , numai de la Panacris poate fi !!! Bravo

Panacris 1

25.03.2014, 08:24

Sidy Mulțumesc!

anca_rm 1

25.03.2014, 08:42

excelente...

DIANA B 1

25.03.2014, 10:09

De cand le tot pun gand rau , sper sa le vina randul

Satisfyyourcravings 1

25.03.2014, 11:01

Frumoase mai sunt!

simona72 1

25.03.2014, 11:01

Minunate! Imi plac la nebunie!!

aalliinnaa07 1

25.03.2014, 11:07

Delicioase!

Lia_ 1

25.03.2014, 16:44

am citit despre varzari in beletristica, mi-au iesit din minte si uite ca mi-ai adus aminte ... n-am stiut niciodata cum se fac exact. mi-ar placea grozav

Panacris 1

25.03.2014, 17:05

Lia

Panacris 1

25.03.2014, 17:08

Lia, recunosc că e prima oară când mănânc, de preparat nu se pune problema ! Gabi, adică soțul meu, tot pomenea ce ”poloneți” adică vărzări a mâncat în excursiile din copilărie, prin Transilvania, așa că, m-am tot documentat, de vreo 10 ani , până ce am prins curaj să probez și eu Se pare că a fost încântat de rezultat, ceea ce ptr mine e o mare mulțumire

Florentina_Cristina 1

25.03.2014, 18:28

supeeerr

Criss 1

26.03.2014, 10:02

COMENTEAZA

TOP
utilizatori

Rocsi

1566 puncte

gaby_duceag

1400 puncte

Caty

1238 puncte

vasimur

1157 puncte

Constelatialeu

1136 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
RETETA RECOMANDATA
Estofada (tocanita)-post