Veggie pizza

de RuxyRux in Pizza, 17 Noi 2010 | 1732 vizualizari

 

Pizza vegetariana cu blat de gris

 

INGREDIENTE

  • Pentru blat:
  • - 800 g faina
  • - 200 g gris
  • - 2 pachetele de 7 g de drojdie uscata
  • - 1 lingura de zahar
  • - 1 lingura rasa de sare
  • - 650 ml apa calduta.
  • Pentru umplutura:
  • Sos de rosii facut in casa rosii
  • ardei gras
  • masline
  • busuioc proaspat
  • parmezan
  • mozzarella
  • rozmarin proaspat    
Portii: 2
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Veggie pizza:

Blatul:


Reteta de blat apartine Laurei Sava careia i-am multumit de fiecare data pentru bunatatile cu care ne incanta privirea...si gustul!


Amestecam faina cu grisul si sarea. Drojdia o amestecam cu apa si zaharul si o lasam la dospit 2-3 min. Apoi amestecam totul si framantam zece minute. Impartim in bilute. Mie mi-au iesit doua pizza uriase( asa ca-n Italy)...sau pot iesi 4 pizza medii sau 6 micute...fiecare alege.


Lasam aluatul 15 min infoliat la temp camerei.


Pregatim pizza.


Ungem cu sosul de rosii blatul, pe care l-am format in prealabil cu mana( nu cu sucitorul), punem mozarella, legumele, parmezanul , maslinele mai adaugam sos de rosii daca vrem, busucioc, rozmarin...si fuguta la cuptor unde nu sta mai mult de 15 minute.


Aceasta pizza are un blat fantastic, se face atat de rapid e atat de pufos incat merita din plin facuta!


 

TIPS-URI

1

O putem transforma intr-o pizza de post cu mare usurinta inlocuind mozarella cu tofu.

Daca ti-a placut reteta noastra "Veggie pizza" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Ondulator Pro 180 Large

- 28 %
179.99 lei
129.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (8)

lia maria 1

18.11.2010, 09:07

asa buna pizza nu se refuza asa ca vin si eu sa pap

RuxyRux 1

18.11.2010, 11:17

vanilla 1

19.11.2010, 14:08

bun bun bun bun bun!!!

COMENTEAZA

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Satisfyyourcravings

7710 puncte

RODIMUR

6940 puncte

Ina

Ina 7

6040 puncte

Rocsi

5970 puncte

Ancutsa

5400 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Tiramisu Milkshake
  • 16

    L

  • 17

    MA

  • 18

    MI

  • 19

    J

  • 20

    V

  • 21

    S

  • 22

    D

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Pizza de casa