Velouté de morcov cu chimion

de Sylvia in Supe, 15 Ian 2015 | 4030 vizualizari

COMENTARII (25)

Ksenya 1

15.01.2015, 11:42

e o supa fina!

Merisor 1

15.01.2015, 11:56

Un mare LIKE!

simona72 1

15.01.2015, 12:00

Chiar au inceput sa-mi placa supele astea! Astept primavara pentru morcovi de gradina...

cristeena20 1

15.01.2015, 12:02

ce buna supa!!!

MotanLaOale 1

15.01.2015, 12:13

Nu prea sunt prieten cu morcovul

Lau 1

15.01.2015, 12:16

ce bine arata

T I M E A 1

15.01.2015, 12:23

Imi place mult supa de morcovi si daca are si chimion e perfecta pt mine Si sunt sigura ca pot sa o fac si fara smantana sa fie pe gustul meu

Panacris 1

15.01.2015, 12:48

diaconta 1

15.01.2015, 12:50

Foarte mult imi place,mai ales ca-mi plac foarte mult morcovii.
Doar ca nu prea am fond de legume sau pui.
Cand fierb legume,sigur e supa sau ciorba ))) de ci nu mai fac si supa crema
Felicitari Chef

Sylvia 1

15.01.2015, 12:55

Dia sa stii ca noi si la Castel si eu acasa de ceva vreme cand fac supa de legume sau de pui fac in cant maaaaaaare si congelez in cutii ermetice "fond" cam 500 ml cutia, fac vreo 3-4 de rezerva si cand am nevoie hop cu ele . La Castel le punem sous-vide in pungi e si mai simplu ca nu ocupa spatiu dar eu inca nu mi-am luat masina acasa , ce aprofi e extrem de scumpa dar vine ea si ziua cand imi iau

Sylvia 1

15.01.2015, 12:57

Se poate face cu apa sau cu fond facut din cub de legume desi in Ro nu stiu daca se gasesc baze din astea fond ok , in Franta se gasesc foarte bune de la Knorr si maggie, bine ca cel mai bun este cel de casa dar daca nu este....

Sylvia 1

15.01.2015, 13:00

Timea eu o fac si cu lapte in loc de smantana lichida si e super ok , oricum folosesc smantana lichida 15% si daca divizam 150 la 4-5 ies cam 30 ml , la 163 Kcal pe 100 ml , revine undeva pe la 55 kcal si vreo 3 gr de lipide . Plecand de la ideea ca aceasta supa este o masa ea insasi te asigur ca nu depaseste 300 kcal cu tot cu crutoane Ti-am facut calculul ca sa vezi ca e ok oricum si eu aveam perioade in care eram f stricta cu fara smantana slaba fara ulei si clacam si dadeam iama in frigider dupa, daca esti la o dieta usoara merge si o lingura de smantana slaba dar cum ziceam este buna oricum

Bunica 1

15.01.2015, 13:02

Nu sunt fan supă cremă,dar supa cremă de morcov trebuie încercată!

T I M E A 1

15.01.2015, 13:32

Sylvia nu e vb de calorii e vb de ce nu mananc eu ) Smantana o agreez in foarte putine mancaruri, dar in supe ciorbe deloc. ( am mai discutat ca eu nu mananc aproape nimic din lactate exceptie fac: laptele in preparate, untul si smantana in anumite preparate daca e smanatana mai dulce si fara gust miros de acru )

Oana 1

15.01.2015, 13:47

Ce bine arata! Chimion pudra imi place, s anu simt seminte, ca nu suport gustul Cand am avut la Casuta cursul de gatit cu Nicolai Tand a facut el supa crema de dovleac si a pus la fiert dovleacul cu apa si smantana lichida si spunea ca unul din tipsurile lui este ca la orice supa crema fierbe sismantana lichida cu legumele, ca ii da un gust mai bun. Eu inca nu am incercat, ca oricum ii puneam la final smantana sau lapte, depinde ce aveam.

diaconta 1

15.01.2015, 14:35

Mersi.E o idee buna sa congelez supa cand pregatesc,doar ca nu prea am loc in congelator,am multe fructe,mereu ma cearta mama )))

Constelatialeu 1

15.01.2015, 15:49

Io iar sunt mofturoasa...

mihaelar63 1

15.01.2015, 16:46

Arata minunat . Nu sunt amatoare de supe crema dar aceasta as servi

Bya Ralu 1

15.01.2015, 17:17

Eu as papa

Ela68 1

15.01.2015, 19:12

imi place daca are aroma de chimen

reisnaor_2006 1

15.01.2015, 22:45

super bun

elucubratiiculinare 1

16.01.2015, 20:55

ce supita buna

mirela0911 1

18.01.2015, 10:35

Ce bine arata! Ar trebui sa o incerc si eu!

Sylvia 1

18.01.2015, 13:33

sa o testtati si sper sa va placa

Sylvia 1

18.01.2015, 13:34

Ela sa stii ca nu e chimen, e chimion e diferit la gust, eu in Franta nici nu gasesc chimen din Ro mi-am adus pt salata de sfecla

COMENTEAZA

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Supa crema de cartofi cu fructe de mare