Vin fiert

de Dana_Retetegg in Bauturi, 13 Feb 2011 | 4006 vizualizari

 

Anul acesta nu am reusit sa bem vin fiert nici macar de sarbatori, asa ca am recuperat acum cu un vin fiert extrem de aromat si fierbinte.Numai bun pe frigul de afara, cand vii seara acasa inghetat!!! :)

 

INGREDIENTE

  • 1 sticla de vin rosu demidulce,
  • condimente pt vin fiert (scortisoara, cardamom, ghimbir, coaja de portocala, cuisoare, anason, etc),
  • 1 portocala,
  • 3-4 linguri de zahar (daca va place mai dulce)
Portii: 4
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Vin fiert:

Punem vinul la fiert intr-o oala. Adaugam zaharul si condimentele, apoi amestecam de cateva ori.

Lasam pe foc aproximativ 5 minute.



Servim cu felii de portocala.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Vin fiert" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (24)

Dana_Retetegg 1

14.02.2011, 23:43

adry88 1

10.06.2011, 15:51

Dana_Retetegg 1

10.06.2011, 16:15

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

xana

10780 puncte

Constelatialeu

8670 puncte

mirela0911

8300 puncte

MotanLaOale

6070 puncte

RuxyRux

5270 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Falafel de post
  • 17

    V

  • 18

    S

  • 19

    D

  • 20

    L

  • 21

    MA

  • 22

    MI

  • 23

    J

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Supă de legume pasate, cu ceapă roșie și crutoane

de RODIMUR 5

ieri la 22:51

Iahnie de fasole

ieri la 21:47

Poale-n brau

de RuxyRux 9

ieri la 21:41

Mamaliga in straturi cu oua

ieri la 19:53

RETETA RECOMANDATA
Vin alb fiert