Vinete evantai

de Tabita _ in Mancaruri de legume, 28 Mar 2014 | 7156 vizualizari

 

Au fost foarte gustoase!

 

INGREDIENTE

  • 2 vinete (500g)
  • 1-2 catei de usturoi
  • mozzarella (125 g)
  • sunca
  • 3 rosii
  • 3-4 linguri ulei de masline
  • busuioc
  • sare
  • piper
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Vinete evantai:

Vinetele se spala si se feliaza fara a se taia codita. Se sareaza putin. Se aseaza pe tava.

Se umplu cu felii de rosii, mozzarella si sunca. 

Se leaga sau se prind cu o scobitoare pentru a nu se imprastia umplutura.

Se pregateste un balsam din usturoi, busuioc, sare, piper si ulei de masline si se adauga pe deasupra.

Vinetele se dau la cuptorul preincalzit la 180-190°C pentru aproape 1 ora.

Se acopera cu o folie de aluminiu sau hartie de copt si dupa 45 de minute se scoate folia si se mai lasa tava inca 15 minute.

 

TIPS-URI

1

Se condimenteaza dupa gust.

Daca ti-a placut reteta noastra "Vinete evantai" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (10)

Irina 1

28.03.2014, 16:49

delicioase sunt!

laura_n 1

28.03.2014, 17:10

nebunie si culoare!

Rocsi 1

28.03.2014, 20:04

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Muschiulet cu bacon si garnitura de legume

de dantes 5

ieri la 11:19

Supa crema de conopida cu castane

pe 21.01 la 21:42

Clementine înghețate

pe 21.01 la 21:32

Gratin de dovleac și brânză raclette

pe 21.01 la 21:22

TOP
utilizatori

mihaelar63

6888 puncte

oanapl

5496 puncte

Rocsi

4747 puncte

katty

4390 puncte

mirela0911

3702 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Muschiulet cu bacon si garnitura de legume

de dantes 5

ieri la 11:19

Supa crema de conopida cu castane

pe 21.01 la 21:42

Clementine înghețate

pe 21.01 la 21:32

Gratin de dovleac și brânză raclette

pe 21.01 la 21:22

RETETA RECOMANDATA
Vinete albe evantai cu sos Bechamel