Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola
Piața este plină de vinete. Este păcat să nu profităm! Vinetele evantai o mâncărică de legume foarte, foarte bună!
Spală și usucă vânăta.
O tai în fâșii de 1 cm. pe lungime.
Săreaz-o și las-o 10 minute.
Dovlecelul spălat se taie fâșii, pe lungime.
Roșia spălată o tai rondele
Usturoiul curățat pisează-l.
Ia un vas termorezistent și unge-l cu o lingură de ulei.
Ia vânăta și așaz-o în vas.
Între feliile de vânătă, pune o felie de dovlecel pe care o ungi cu usturoi, pune o felie de roșie.
Și tot așa până se termină ingredientele.
Stropește preparatul cu ulei, sărează, piperează și dă la cuptorul încins la 170 grade C, pentru 20 minute.
Când este gata, presară pătrunjel tocat.
Se servește caldă sau rece.
Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola