Parjoale din soia cu legume

de Ina in Mancaruri de post, 20 Apr 2011 | 18909 vizualizari

 

Excelente pentru zile de post!

 

INGREDIENTE

  • 100 g soia granule
  • 1 morcov
  • 2 cartofi
  • 5-6 linguri faina
  • sare/ delikat
  • piper
  • marar
  • patrunjel verde
  • pesmet
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Parjoale din soia cu legume:

Lasam granulele de soia la inmuiat in apa fierbinte cca. 30 minute, apoi le punem la fiert in apa cu sare.


Separat fierbem cartofii si norcovul.


Scurgem bine soia, o amestecam cu legumele fierte si pasate, marar , patrunjel, piper, delikat. Adaugam cca 5-6 linguri cu faina, pentru a se lega bine compozitia. Modelam parjoale cu palmele, le tavalim prin pesmet si le prajim in ulei incins.


Cand sunt rumene, le scoatem pe un prosop de hartie pentru a elimina surplusul de ulei.


Pofta buna!

 

TIPS-URI

1

Produsele din soia nu sunt recomandate femeilor insarcinate, intrucat contin estrogen, care impiedica dezvoltarea creierului fatului .

2

Nu pregatiti produse cu soia copiiilor sub 3 ani, deoarece acestea afecteaza glanda tiroida.

Daca ti-a placut reteta noastra "Parjoale din soia cu legume" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (14)

bucatarimcudiana 1

26.04.2011, 17:32

bun de tot

Bucataras Medi 1

02.05.2011, 07:00

mumusele mai sunt..............

mamaieelena 1

05.05.2011, 08:54

COMENTEAZA

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

RODIMUR

7120 puncte

mirela0911

5800 puncte

Catalina L

5220 puncte

Rocsi

4900 puncte

xana

4070 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Lasagna cu legume
  • 20

    D

  • 21

    L

  • 22

    MA

  • 23

    MI

  • 24

    J

  • 25

    V

  • 26

    S

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Mancare de post- tocanita de ciuperci