Parjoale din soia cu legume

de Ina in Mancaruri de post, 20 Apr 2011 | 19150 vizualizari

 

Excelente pentru zile de post!

 

INGREDIENTE

  • 100 g soia granule
  • 1 morcov
  • 2 cartofi
  • 5-6 linguri faina
  • sare/ delikat
  • piper
  • marar
  • patrunjel verde
  • pesmet
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Parjoale din soia cu legume:

Lasam granulele de soia la inmuiat in apa fierbinte cca. 30 minute, apoi le punem la fiert in apa cu sare.


Separat fierbem cartofii si norcovul.


Scurgem bine soia, o amestecam cu legumele fierte si pasate, marar , patrunjel, piper, delikat. Adaugam cca 5-6 linguri cu faina, pentru a se lega bine compozitia. Modelam parjoale cu palmele, le tavalim prin pesmet si le prajim in ulei incins.


Cand sunt rumene, le scoatem pe un prosop de hartie pentru a elimina surplusul de ulei.


Pofta buna!

 

TIPS-URI

1

Produsele din soia nu sunt recomandate femeilor insarcinate, intrucat contin estrogen, care impiedica dezvoltarea creierului fatului .

2

Nu pregatiti produse cu soia copiiilor sub 3 ani, deoarece acestea afecteaza glanda tiroida.

Daca ti-a placut reteta noastra "Parjoale din soia cu legume" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Promo clipper set

- 35 %
199.99 lei
129.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (14)

bucatarimcudiana 1

26.04.2011, 17:32

bun de tot

Bucataras Medi 1

02.05.2011, 07:00

mumusele mai sunt..............

mamaieelena 1

05.05.2011, 08:54

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mirela0911

7390 puncte

mihaelar63

6600 puncte

Constelatialeu

6540 puncte

Rocsi

5790 puncte

Rahela Velicu

5490 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Desert prajitura Snickers
  • 15

    MI

  • 16

    J

  • 17

    V

  • 18

    S

  • 19

    D

  • 20

    L

  • 21

    MA

RETETA RECOMANDATA
Gulas de post