Parjoale din soia cu legume

de Ina in Mancaruri de post, 20 Apr 2011 | 17544 vizualizari

 

Excelente pentru zile de post!

 

INGREDIENTE

  • 100 g soia granule
  • 1 morcov
  • 2 cartofi
  • 5-6 linguri faina
  • sare/ delikat
  • piper
  • marar
  • patrunjel verde
  • pesmet
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Parjoale din soia cu legume:

Lasam granulele de soia la inmuiat in apa fierbinte cca. 30 minute, apoi le punem la fiert in apa cu sare.


Separat fierbem cartofii si norcovul.


Scurgem bine soia, o amestecam cu legumele fierte si pasate, marar , patrunjel, piper, delikat. Adaugam cca 5-6 linguri cu faina, pentru a se lega bine compozitia. Modelam parjoale cu palmele, le tavalim prin pesmet si le prajim in ulei incins.


Cand sunt rumene, le scoatem pe un prosop de hartie pentru a elimina surplusul de ulei.


Pofta buna!

 

TIPS-URI

1

Produsele din soia nu sunt recomandate femeilor insarcinate, intrucat contin estrogen, care impiedica dezvoltarea creierului fatului .

2

Nu pregatiti produse cu soia copiiilor sub 3 ani, deoarece acestea afecteaza glanda tiroida.

Daca ti-a placut reteta noastra "Parjoale din soia cu legume" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Panini Maker

- 24 %
249.99 lei
189.99 lei

Sandwich Maker

- 13 %
149.99 lei
129.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (14)

bucatarimcudiana 1

26.04.2011, 17:32

bun de tot

Bucataras Medi 1

02.05.2011, 07:00

mumusele mai sunt..............

mamaieelena 1

05.05.2011, 08:54

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Gherca Daniela

9340 puncte

Rocsi

6940 puncte

mirela0911

5940 puncte

Lau

Lau 9

5410 puncte

RODIMUR

4800 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

INGHETATA "PARADIS" CU FRUCTE DE PADURE SI CIOCOLATA

ieri la 22:10

Spirale cu mozzarella

de GeorgiG 5

ieri la 21:30

Cum se umple borșul

de RODIMUR 4

ieri la 20:49

Tort diplomat

ieri la 20:17

Gem de caise

de RODIMUR 4

ieri la 18:38

RETETA RECOMANDATA
Mancare de ardei umpluti cu orez si ciuperci