Zacusca de vara

de silvi0ara in Mancaruri de post, 24 Iun 2010 | 5439 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 4 vinete  
  • 2 cepe  
  • 450g pasta de ardei capia si gogosari  
  • 100ml suc de rosii  
  • 100ml ulei  
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Zacusca de vara:

Se curate ceapa, se toaca marunt si se caleste in ulei impreuna cu sucul de rosii si pasta de ardei si gogosari.(eu am folosit un borcan pregatit in toamna).Vinetele se coc,se curata de coaja si se lasa la scurs,apoi se toaca si se adauga peste legume.Eu nu am mai pus sare,deoarece pasta de gogosari avea destula.Se mai lasa pe foc pana scade bine.


Se lasa sa se raceasca bine,apoi se poate manca.(cine doreste poate folosii legume proaspete pentru aceasta zacusca,dar cum eu mai aveam un borcan de pasta in camara m-am gandit sa termin cu ea).


 
Daca ti-a placut reteta noastra "Zacusca de vara" nu uita sa-i faci un review.

Recomandari electrocasnice

Panini Maker Large

- 49 %
389.99 lei
199.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (4)

Rocsi 1

24.06.2010, 15:05

sincer eu nu ma dau in vant dupa zacusta dar a ta imi place cum arata

silvi0ara 1

24.06.2010, 15:28

Lasa Madi,ca si eu tot asa zic,si tot mai scap la cate ceva ce nu ar trebuii.
Mersi Rocsi.Aasa sunt si eu cu pestele,dar cand vad ceva bun mai mananc si eu.

nadina73 1

24.06.2010, 18:14

foarte buna si gustosa5 linguri

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

Lau

Lau 9

13340 puncte

oanapl

9380 puncte

Rocsi

5980 puncte

vasimur

4160 puncte

mirela0911

4100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Vinete Limba soacrei