Crutoane de paine

de Bya Ralu in Mancaruri de post, 13 Mai 2013 | 4391 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 3-4 felii de paine
  • ulei de masline
  • piper,boia dulce,curcuma
Portii: 2
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Crutoane de paine:

Feliile de paine de taie cubulete,nu foarte mici.


Se pun intr-un castron,se stropesc cu ulei de masline si condimentele.Se amesteca incet cu mana.


Intr-o tava se pune hartie de copt,iar deasupra se pun cuburile de paine.Se lasa la cuptor timp de 15 minute.

Daca ti-a placut reteta noastra "Crutoane de paine" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

5.6L Digital TimeSelect

- 29 %
699.99 lei
499.99 lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (30)

Bya Ralu 1

14.05.2013, 16:14

Micutza Luana 1

15.05.2013, 17:28

Bya Ralu 1

15.05.2013, 19:05

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

9081 puncte

Rocsi

5723 puncte

mirela0911

3857 puncte

katty

3367 puncte

mihaelar63

3252 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Brioche cu crema de patiserie
  • 23

    L

  • 24

    MA

  • 25

    MI

  • 26

    J

  • 27

    V

  • 28

    S

  • 29

    D

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Crutoane de paine