O mancarica care-mi place foarte mult,dar pe care o prepar foarte rar .
Ceapa se curata se spala ,se toaca marunt si se pune la calit in ulei.
Cand devine sticloasa se adauga ciupercile saplate,curatate si tocate.
Se calesc impreuna timp de 10 minute,apoi se adauga pasta de tomate.
Dupa ce fierb impereuna inca 10 minute ,adaugam Baza Mirodenia, adaugam usturoiul tocat marunt,patrunjelul si stingem focul.
Se serveste cu muraturi sau mamaliguta calda.
Pofta buna!
Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...
„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...
Bucataras.ro
hello@bucataras.ro