Tocanita de post cu ciuperci.

de dicarmencitta1957 in Mancaruri de post, 17 Mar 2010 | 3819 vizualizari

 

by dicarmencitta1957
Este o mancarica de post foarte buna si usor de preparat.Ciupercile sunt preferatele familiei mele,de aceea se regasesc in retetele mele destul de des.

 

INGREDIENTE

  • 1 kg ciuperci.
  • 2 legaturi de ceapa verde.
  • 2 legaturi de usturoi verde.
  • 3 cateii de usturoi taiati julien.
  • 1 legatura patrunjel verde.
  • 3 sau 4 linguri ulei de masline.
  • sare,piper(boabe roz),
  • tarhon,
  • rozmarin,
  • 1 cm ghimbir ras.
  • Cateva masline verzi pentru decor.
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tocanita de post cu ciuperci.:

Tocam ceapa verde,usturoiul verde,ghimbirul ras(pe razatoare,sau in presa de usturoi)am mai pus si 3 cateii de usturoi pe care i-am taiat julien.Toate acestea le punem intr-o tigaie de teflon si le calim un pic(cam 2 minute),in 3 sau 4 linguri de ulei de masline,peste care venim cu ciupercile taiate si le calim in continuare.


Eu le calesc intr-o tigaie de teflon cu bulina rosie,in care nu se arde si nici nu se prinde.Ciupercile isi vor lasa zeama si in combinatie cu patrunjelul verde pe care il punem cu 2 minute inainte,vor da un gust ciupercilor foarte delicios.Este o mancare de post,foarte deliciosa.Usturoiul verde si ceapa verde in combinatie cu ciupercile calite si cu patrunjelul verde vor fi un deliciu.Pentru decor am pus cateva masline verzi si patrunjel verde.Pofta buna !!!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Tocanita de post cu ciuperci." nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (7)

Irina 1

17.03.2010, 19:24

Foarte bine arata tocanita!
Chiar eram cu gandul la o tocanita de ciuperci! M-a provocat aseara Teo...

Oana 1

22.03.2010, 23:55

Mmm, cu niste mamaliguta si mujdei

Dana Cristea - pusikmea 1

25.03.2010, 06:58

mmmm,ce dreptate ai oana f buna tocanita

COMENTEAZA

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

TOP
utilizatori

RODIMUR

6520 puncte

Lau

Lau 9

6410 puncte

Rocsi

6390 puncte

MotanLaOale

5270 puncte

Panacris

4290 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Supa de pui cu galuste
  • 14

    J

  • 15

    V

  • 16

    S

  • 17

    D

  • 18

    L

  • 19

    MA

  • 20

    MI

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Orez brun cu ciuperci in stil chinezesc