Vinete evantai

de nadea68 in Mancaruri de legume, 30 Sep 2015 | 2351 vizualizari

 

Am incercat reteta asta si mi-a placut!

 

INGREDIENTE

  • 2 vinete
  • 2 rosii
  • Çascaval afumat
  • Prosciutto
  • Parmezan
  • Sare
  • Piper
  • Cimbru
Portii: 2
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Vinete evantai:

Incepem cu vinete, le spalam si le taiem felii pana la coada fara sa desprindem.Dam cu un praf de sare si piper fiecare felie.

Rosia o spalam si o taiem felii.eu am folosit cascaval si prosciutto deja feliat.

Incepem sa asamblam evantaiul l:intre felii de vanata punem cascaval, prosciutto si rosiile.Dam cimbru deasupra si un pic de ulei.Acoperim cu un capac sau folie de aluminiu .Bagam la cuptor la 200 º 30-40 minute pana vinetele se inmoaie.Luam foaia de aluminiu si punem niste Parmezan deasupra si mai lasam cateva minute la cuptor pana se rumeneste.

 

TIPS-URI

1

Puteti folosi mozzarella

Daca ti-a placut reteta noastra "Vinete evantai" nu uita sa-i faci un review.
SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Vinete albe evantai cu sos Bechamel