Vinete pane cu sos de usturoi

de kryky_55 in Aperitive / Garnituri, 9 Iun 2009 | 6792 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 2 vinete potrivite
  • 3 oua
  • faina
  • sare,piper,vegeta
  • ulei pentru prajit   Ingrediente pentru sos :  
  • 4 catei de usturoi
  • sare
  • o cescuta de ulei
  • 5-6 linguri smantana
  • verdeata
Portii: 5
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Vinete pane cu sos de usturoi:

Curatati vinetele de coaja,le spalati apoi le taiati felii groase de 1 cm ,sarati si piperati dupa care le asezati intr-un bol si lasatile sa stea asa aproximativ o ora.

Intre timp pregatiti sosul de usturoi:

Curatati usturoiu ,pisati-l sau il dati pe razatoarea mica ,amestecati bine cu putina sare dupa care adaugati pe rand uleiul amestecand continuu(ca si la maioneza).

Dupa ce ati incorporat uleiul ,adaugati pe rand smantana ,verdeata si sare daca mai este nevoie si gata sosul.

Dupa ce ati lasat vinetele sa se intrepatrunda bine  cu condimentele,aruncati apa lasata ,bateti ouale bine cu sare ,piper,vegeta.

Presarati putina faina pe o farfurie ,treceti fiecare feliuta de vanata prin faina dupa acre prin ou.Le prajiti in ulei incins pe ambele parti dupa care le scoateti pe un servetel ca sa absoarba surplusul de ulei si sunt gata de servit.

Cu sosul de usturoi merg de minune!

Daca ti-a placut reteta noastra "Vinete pane cu sos de usturoi" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (8)

ala_oancea 1

21.07.2009, 11:21

Ce pofta mi s-a facut de vinete pane ...

Michelle 1

01.11.2009, 11:40

bune-

gaby_gabytza 1

20.09.2011, 20:16

foarte buni

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Desert la pahar cu ciocolata, banane , alune

pe 18.05 la 22:00

Pui cu ciuperci și sos de smântână - O mâncare bună de te lingi pe degete

pe 18.05 la 11:19

Sendviș cu salată de ton - Rețeta pentru o gustare rapidă și sățioasă

pe 17.05 la 14:48

Tort Red Velvet  sau Tort Catifea Rosie perfect pentru orice sarbatoare

pe 17.05 la 10:38

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1566 puncte

gaby_duceag

1400 puncte

Caty

1238 puncte

vasimur

1157 puncte

Constelatialeu

1136 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
RETETA RECOMANDATA
Budinca de paste cu carne si ciuperci