Vinete si dovlecei la borcan

de Mitinita in Conserve, 28 Iul 2012 | 8253 vizualizari

 

M-am inspirat de la bunica (http://www.bucataras.ro/retete/vinete-si-dovlecei-cu-usturoi-pt-iarna-1877.html)

 

INGREDIENTE

  • 1 vanata
  • 1 dovlecel
  • 2 catei de usturoi
  • patrunjel
  • ulei
  • 2 parti apa
  • 1 parte otet
  • sare
Portii: 1
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Vinete si dovlecei la borcan:

Se curata vinata si dovlecelul. Se taie rondele si se prajesc. Le-am prajit in cuptor in tigaie antiaderenta, astfel nu au iesit uleioase. Se aseaza intr-un borcan astfel: un rand de vinete, un rand de dovlecei, usturoi taiat marunt, patrunjel si se repeta pana se umple borcanul. Ultimul rand sa fie de patrunjel.

Se face o solutie din sare,o parte otet si doua de apa.Se incalzeste putin sa fie calduta. Se toarna in borcan si se pune borcanul in camara.

Daca ti-a placut reteta noastra "Vinete si dovlecei la borcan" nu uita sa-i faci un review.

Recomandari pentru tine si casa ta

Prima Latte III rosu

- 700 lei
1699.99 lei
999.99 lei

Barista Espresso Machine

- 700 lei
1699.99 lei
999.99 lei

COMENTARII (13)

Bya Ralu 1

29.07.2012, 17:00

iry-gabriela 1

29.07.2012, 19:08

Mitinita 1

29.07.2012, 22:23

bunica,de lene,ca n-am vrut sa stau langa tigaie chiar vreau sa incerc cu ulei de masline si mai mult usturoi

COMENTEAZA

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Cum să recunoști un ulei de măsline de calitate
citeste mai mult
Cum să recunoști un ulei de măsline de calitate
RETETA RECOMANDATA
Gogosari umpluti cu vinete a la "tanti" Ana din Craiova