Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult
M-am inspirat de la bunica (http://www.bucataras.ro/retete/vinete-si-dovlecei-cu-usturoi-pt-iarna-1877.html)
Se curata vinata si dovlecelul. Se taie rondele si se prajesc. Le-am prajit in cuptor in tigaie antiaderenta, astfel nu au iesit uleioase. Se aseaza intr-un borcan astfel: un rand de vinete, un rand de dovlecei, usturoi taiat marunt, patrunjel si se repeta pana se umple borcanul. Ultimul rand sa fie de patrunjel.
Se face o solutie din sare,o parte otet si doua de apa.Se incalzeste putin sa fie calduta. Se toarna in borcan si se pune borcanul in camara.
Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult