Vinete umplute

de meosiris in Porc, 1 Aug 2009 | 3813 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 3 vinete
  • 2 cepe
  • 200g carne tocata amestec vita+porc
  • 30g orez
  • 3 linguri pasta de tomate
  • 1 ou
  • delikat
  • sare
  • piper
  • putin cimbru
  • patrunjel verde
  • ulei
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Vinete umplute:

-Spalam vinetele,apoi le taiem in 2 pe lung.Miezul il scoatem cu ajutorul unei linguri si il tocam marunt.Ceapa si ea va fi tocata marunt iar impreuna cu miezul de vanata se pune la calit in putin ulei.
-Se aduga si carnea,orezul,pasta de tomate,condimentele,patrunjelul verde tocat marunt si se baga la 180C pana cand orezul si carnea sunt fierte.
-Cand sunt aproape gata,spargem oul intr-un castron,il amestecam cu delikat si patrunjel verde uscat apoi ungem vinetele si mai lasat la cuptor inca 10 minute.
 -Am servit cu sos de usturoi si patrunjel .Se poate servi doar cu smantana.Foarte bun!

Daca ti-a placut reteta noastra "Vinete umplute" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

Constelatialeu

4384 puncte

laura_n

2312 puncte

Rocsi

1691 puncte

bucatarasa

1554 puncte

Caty

1318 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

 Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.

citeste mai mult
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Vinete umplute